Organiskās pinto pupiņas BIO PLANET, 400 g

4,28 € ar PVN

Pinto pupiņas lieliski sader ar kukurūzas un rīsu ēdieniem, kā arī ar zupām, mērcēm, sautējumiem un salātiem. Bordo punktiņi padara ēdienus ar Pinto pupiņām oriģinālus un interesantus.

Produkts pievienots grozam.

Code: BP-PINT-400

Sertifikāti:

PL-EKO-07
Non-EU Agriculture

Par produktu

Pinto pupiņas ir pākšaugu veids, ko izmanto daudzās virtuvēs visā pasaulē. Tās ir populāras Latīņamerikā, Meksikā un ASV dienvidrietumu daļā, kur pupiņas ir galvenā sastāvdaļa ēdienos, piemēram, burito, ceptas pupiņas un čili hash. Pinto pupiņas ir pazīstamas ar savu krēmīgo tekstūru un riekstu garšu. Tie ir barojošs olbaltumvielu, smago ogļhidrātu, šķiedrvielu, vitamīnu un minerālvielu avots.

Pinto pupiņas ir ne tikai garšīgas, bet arī sniedz dažādas priekšrocības organismam. Tie ir lielisks augu olbaltumvielu, smago ogļhidrātu un šķiedrvielu avots. Tie ir arī bagāti ar būtiskām minerālvielām, piemēram, folijskābi, mangānu, fosforu un dzelzi. Regulāra pinto pupiņu lietošana var veicināt veselīgu un sabalansētu uzturu.

Bioloģiskās pupiņas tiek audzētas un ražotas, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pupiņas pasargātu no kaitēkļiem un saglabātu tās pēc iespējas ilgāk, tās tiek pakļautas mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.

Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt sausā un vēsā vietā.

Ražotājs: BIO PLANET, Polija
Izcelsmes valsts: ES nē

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: organiskas Pinto pupiņas.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība

1241 kJ/295 kcal

Tauki

1.3 g

- no tiem piesātinātās taukskābes

0.2 g

Ogļhidrāti

36.0 g

- no kuriem cukuri

2.3 g

Šķiedru materiāli

24.0 g

Olbaltumvielas

23.0 g

Sāļi

0.01 g

Lietošana

Rūpīgi nomazgājiet pupiņas zem tekoša ūdens.

Pupiņu mērcēšana dažas stundas vai nakti var saīsināt gatavošanas laiku un padarīt pupiņas vieglāk sagremojamas. Ja nolemjat tos mērcēt, pirms gatavošanas noteikti iztukšojiet un izskalojiet.

Pievienojiet pinto pupiņas katlā un pārklājiet ar dažām collām ūdens vai buljona. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, tad samazina siltumu līdz minimumam. Pagatavojiet pupiņas apmēram 1-1,5 stundas vai līdz tās ir mīkstas. Gatavošanas laikā varat pievienot tādas garšvielas kā sāli, piparus, ķiplokus un zaļumus, lai uzlabotu to garšu.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskās pinto pupiņas BIO PLANET, 400 g

Organiskās pinto pupiņas BIO PLANET, 400 g

Pinto pupiņas lieliski sader ar kukurūzas un rīsu ēdieniem, kā arī ar zupām, mērcēm, sautējumiem un salātiem. Bordo punktiņi padara ēdienus ar Pinto pupiņām oriģinālus un interesantus.