Kurkumai ir asa un rūgta garša, tā piešķir ēdieniem dzeltenīgu krāsu. Kurkuma ir vērtīga Centrālās Āzijas garšviela.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Piemērots zupām, dārzeņu un graudaugu ēdieniem.
Šī sāls tiek iegūta no Himalaju kalnu pakājes. Pilnīgi dabiska, neapstrādāta un ķīmiski neattīrīta.
Specifiska garša un smarža. Izmanto nelielos daudzumos, jo ir ļoti spēcīga smarža. Ēdieniem piešķir pikantu garšu, bieži vien aizvieto sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērota pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Dabīgais aromatizētājs. Sargāt no bērniem.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Šie pārtikas raugi ir dabīgs produkts, kas bagātināts ar B grupas vitamīniem, kam ir riekstu un siera garša. Nesatur glutēnu. Nesatur mākslīgas piedevas un konservantus. Piemērots vegāniem.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Garšvielu maisījums tējai un siltam pienam piešķir eksotisku garšu un aromātu. Ražotājs: Mahashian Di Hatti Pvt. Ltd., Indija.