Kurkumai ir asa un rūgta garša, tā piešķir ēdieniem dzeltenīgu krāsu. Kurkuma ir vērtīga Centrālās Āzijas garšviela.
Krustnagliņām ir asa un dedzinoša garša. Šī garšviela ideāli piemērota rīsu un kāpostu ēdieniem, kā arī dažādiem konditorejas izstrādājumiem.
Selerijas sēklām ir izteikts selerijas aromāts un garša, kas reizē ir arī nedaudz pikanta. Garšvielu izmanto dažādos salātos un sautējumos. Pievienojiet selerijas sēklas salātiem, lai iegūtu svaigu, vasarīgu garšu, vai arī pievienojiet tās kartupeļu ēdieniem.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Kurkumai ir asa un rūgta garša, tā piešķir ēdieniem dzeltenīgu krāsu. Kurkuma ir vērtīga Centrālās Āzijas garšviela.
Šī sāls tiek iegūta no Himalaju kalnu pakājes. Pilnīgi dabiska, neapstrādāta un ķīmiski neattīrīta.
Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
Universāls garšvielu maisījums, ideāli piemērots picām, sviestmaizēm, salātiem, uzkodām. Ideāli piemērots ēdieniem ar sieru un biezpienu. Bez konservantiem. Bez garšas pastiprinātājiem. Bez mākslīgām krāsvielām.
Melno ķimeņu sēklas izmanto karija garšvielu maisījumos, pasniedzot ar kartupeļiem un citiem dārzeņu ēdieniem.