Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Piemērots zupām, dārzeņu un graudaugu ēdieniem.
Šī sāls tiek iegūta no Himalaju kalnu pakājes. Pilnīgi dabiska, neapstrādāta un ķīmiski neattīrīta.
Universāls garšvielu maisījums, ideāli piemērots picām, sviestmaizēm, salātiem, uzkodām. Ideāli piemērots ēdieniem ar sieru un biezpienu. Bez konservantiem. Bez garšas pastiprinātājiem. Bez mākslīgām krāsvielām.
Specifiska garša un smarža. Izmanto nelielos daudzumos, jo ir ļoti spēcīga smarža. Ēdieniem piešķir pikantu garšu, bieži vien aizvieto sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērota pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Eksotiska garšviela ar īpašu aromātu un unikālu saldu un asu garšu. Piemērots saldajiem ēdieniem un dzērieniem - putrām, mazgāšanai, jogurtam, šokolādei, augļu salātiem, kūkām, piparkūkām, kēksiem, kompotiem, maizei, cepumiem, kafijai un tējai. Nelietot termiski neapstrādātu.
Panch Puran ir populārs bengāļu garšvielu maisījums, kas izgatavots no 5 visbiežāk lietotajām eksotiskajām garšvielām, savukārt panch bengāļu valodā nozīmē piecas.
Iesala ķimenes ar asu aromātu un unikālu garšu.
Melnie pipari ir pasaulē populārākā un pazīstamākā garšviela, saukta arī par "garšvielu karali".