Kaņepes ir lielisks diētas produkts. Vislabāk ir ēst maltas sēklas. To var pievienot salātiem, putraimiem vai citiem iecienītākajiem ēdieniem.
Organiskās ceļmallapu sēklu sēnalas Satur daudz šķiedrvielu. Zems tauku saturs.
Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Bietes tiek izmantotas ēdiena gatavošanā līdzīgi kā rīsi.
Sezama sēklas izmanto kā sastāvdaļu ēdiena gatavošanā. Piemēram, Tuvo Austrumu valstīs ļoti populāro uzkodu mērci ar nosaukumu Tahini gatavo, sasmalcinot sausas grauzdētas sezama sēklas kopā ar olīveļļu.
Spāņu salvijas (lat. Salvia hispanica) smalki aromatizētās čia sēklas var pievienot jebkurai receptei, nemainot garšu.
Spāņu salvijas (lat. Salvia hispanica) smalki aromatizētās čia sēklas var pievienot jebkurai receptei, nemainot garšu.
Bioloģiskās ķirbju sēklas ir garšīga uzkoda jūsu ikdienas uzturā. Sēklas ir lieliski piemērotas ikdienas gatavošanai, pievieno salātiem, zupām vai apkaisa ar desertiem.
Garšīgi diedzēti vai cepti! Saulespuķu sēklas ir iecienīta uzkoda un dažādu kulinārijas ēdienu sastāvdaļa.
Garšīgi diedzēti vai cepti! Saulespuķu sēklas ir iecienīta uzkoda un dažādu kulinārijas ēdienu sastāvdaļa.
Linsēklas ir mazas, brūnas vai zeltainas sēklas, kas iegūtas no linu auga. Pēdējos gados linu sēklas ir kļuvušas ļoti populāras, pateicoties to labvēlīgajām īpašībām, ieguvumiem veselībai un daudzpusīgai izmantošanai kulinārijā.
Linsēklas ir mazas, brūnas vai zeltainas sēklas, kas iegūtas no linu auga. Pēdējos gados linu sēklas ir kļuvušas ļoti populāras, pateicoties to labvēlīgajām īpašībām, ieguvumiem veselībai un daudzpusīgai izmantošanai kulinārijā.