Organiskās sezama sēklas bez sēnalām ir lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un barojošu uzkodu pagatavošanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Organiskās sezama sēklas bez sēnalām ir lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un barojošu uzkodu pagatavošanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Organiskās melnā sezama sēklas ar miziņu lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Bioloģiskās ķirbju sēklas ir garšīga uzkoda jūsu ikdienas uzturā. Sēklas ir lieliski piemērotas ikdienas gatavošanai, pievieno salātiem, zupām vai apkaisa ar desertiem.
Linsēklas ir mazas, brūnas vai zeltainas sēklas, kas iegūtas no linu auga. Pēdējos gados linsēklas ir kļuvušas ļoti populāras, pateicoties to labvēlīgajām īpašībām, ieguvumiem veselībai un daudzpusīgai izmantošanai ēdiena gatavošanā.
Spāņu salvijas (lat. Salvia hispanica) smalki aromatizētās čia sēklas var pievienot jebkurai receptei, nemainot garšu.
Organiskās melnā sezama sēklas ar miziņu lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Organiskās melnā sezama sēklas ar miziņu lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Spāņu salvijas (lat. Salvia hispanica) smalki aromatizētās čia sēklas var pievienot jebkurai receptei, nemainot garšu.
Organiskās zelta linu sēklas ir barojošas sēklas, ko izmanto pārtikas ražošanā.
Organiskās amaranta pārslas ir izgatavotas no sasmalcinātām amaranta sēklām.
Organiskās melnās sēklas ir pazīstamas arī kā kvinoja. Tas veiksmīgi aizstāj tradicionālos putraimus vai makaronus. Lieliski piemērota kā zupu sastāvdaļa un piedeva dārzeņiem, mērcēm, konditorejas izstrādājumiem un desertiem.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Vislabāk ir izmantot samaltas sēklas. To var pievienot salātiem, putraimiem vai citiem ēdieniem, kas jums patīk.