izmanto kodu "MAY22" un saņem BEZMAKSAS PIEGĀDI, tērējot 30 eur un vairāk!
Spānijas salvijas (lat. Salvia hispanica), smalks aromāts čia sēklas var pievienot pie jebkuras receptes, neietekmējot garšu.
Spāņu salvijas (lat. Salvia hispanica) sēklas var pievienot jebkuram ēdienam, neizmainot tā garšu.
Spānijas salvijas (lat. Salvia hispanica), smalks aromāts čia sēklas var pievienot pie jebkuras receptes, neietekmējot garšu.
Nelobītās kaņepju sēklas var lietot uzturā kā uzkodu vai pievienot zupām, makaronu ēdieniem un salātiem. Var izmantot kā garšvielu! Šīs plaši pielietojamās un garšīgās sēklas palīdz sabalansēt uzturu un padara to veselīgāku, jo ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm.Ražotājs: AMRITA - UAB EKO PIRKIzcelsme: LietuvaSastāvdaļas: 100% nelobītas kaņepju...
Kaņepes ir lielisks diētas produkts. Vislabāk ir ēst maltas sēklas. To var pievienot salātiem, putraimiem vai citiem iecienītākajiem ēdieniem.
Ķirbju sēklas ir ļoti gardas un veselīgas!Atšķirībā no lielākās daļas sēklu šīs sēklas nav apstrādātas ar pesticīdiem vai konservantiem. Tās ir pilnīgi dabīgas un nekaitē jūsu veselībai.
Ķirbju sēklas ir ļoti gardas un veselīgas!Atšķirībā no lielākās daļas sēklu šīs sēklas nav apstrādātas ar pesticīdiem vai konservantiem. Tās ir pilnīgi dabīgas un nekaitē jūsu veselībai.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Sezama sēklas var izmantot dažādos veidos. Viens no tiem ir Tahini mērces pagatavošana. Šo mērci gatavo, samaļot sausas, apceptas sezama sēklas ar olīveļļu.
Linsēklas bagātinās jūsu ēdienus ar patīkamu riekstainu garšu. Vislabāk tās garšo grauzdētas un samaltas. Var izmantot salātos vai maizes cepšanai.
Nelobītās kaņepju sēklas var lietot uzturā kā uzkodu vai pievienot zupām, makaronu ēdieniem un salātiem. Var izmantot kā garšvielu! Šīs plaši pielietojamās un garšīgās sēklas palīdz sabalansēt uzturu un padara to veselīgāku, jo ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm.
Linsēklas bagātinās jūsu ēdienus ar patīkamu riekstainu garšu. Vislabāk tās garšo grauzdētas un samaltas. Var izmantot salātos vai maizes cepšanai.
Kulinārijā amarantu izmanto līdzīgi kā rīsus.
Sezama sēklas var izmantot dažādos veidos. Viens no tiem ir Tahini mērces pagatavošana. Šo mērci gatavo, samaļot sausas, apceptas sezama sēklas ar olīveļļu.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.