Reduced price!
Ekologiški avinžirnių makaronai BARTOLINI, 250 g

-20%

Organiskie aunazirņu makaroni BARTOLINI, 250 g

3,40 € ar PVN

4,25 € ar PVN

Makaroni ir izgatavoti no 100% aunazirņiem.

Produkts pievienots grozam.

Code: D06-20-2

Sertifikāti:

PL-EKO-07
EU Agriculture
Galiojimo data: 2026-07-30

Par produktu

Pākšaugu makaroni mūsu virtuvēs kļūst arvien populārāki. Aunazirņu makaroni tiek pasniegti iemīļotajā kociņa formā, lieliski izskatās uz šķīvja un, galvenais, satur lielu daudzumu augu proteīna.Proteīns ir ārkārtīgi svarīga ikdienas uztura sastāvdaļa, kas veicina muskuļu masas un palīdz uzturēt muskuļu masu un veselīgus kaulus.

Aunazirņu produkti ir bagāti ar mikroelementiem, kas palīdz uzturēt spēcīgu imūnsistēmu. Varš un mangāns palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa. Dzelzs un fosfora mikroelementi palīdz uzturēt enerģiju un labu vielmaiņu.

Makaroni lieliski izskatās uz šķīvja un lieliski sader ar tomātiem, svaigiem garšaugiem, mērcēm un gaļu. Iesakām visiem cilvēkiem, kam patīk ēst veselīgi un rūpēties par pietiekamu šķiedrvielu un augu olbaltumvielu daudzumu savā uzturā.

Ražotājs: TABIT Sp. z o. o.
Izcelsmes valsts: ES

Sastāvdaļas

Sastāvdaļu daudzums uz 100 g produkta pēc vārīšanas:

Dzelzs: 2,4 mg (17%*)
Mangāns: 1,5 mg (75%*)
Varš: 0,3 mg (30%*)
Fosfors: 129 mg (18%*)
Šķiedra: 5,6 g


Produkts tiek iepakots rūpnīcā, kas iepako arī produktus, kas satur lipekli un olas. Šī iemesla dēļ produkts var saturēt lipekli un olas.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība 100 g 

Enerģētiskā vērtība 1539 kJ / 366 kcal
Tauki 6,7 g
no kuriem piesātinātās taukskābes 1,4 g
Ogļhidrāti 51 g
no tiem cukuri 10 g
Šķiedras 13 g
Olbaltumvielas 18 g
Sāls < 0.01 g

Lietošana

Ēdienu gatavošana: pirms pasniegšanas pagatavojiet makaronus 6 minūtes. Lai pagatavotu al dente, pagatavojiet 4 minūtes. 100 gr. ielieciet makaronus 1 l. sālīts ūdens.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskie aunazirņu makaroni BARTOLINI, 250 g

Organiskie aunazirņu makaroni BARTOLINI, 250 g

Makaroni ir izgatavoti no 100% aunazirņiem.