Pākšaugu makaroni mūsu virtuvēs kļūst arvien populārāki. Aunazirņu makaroni tiek pasniegti iemīļotajā kociņa formā, lieliski izskatās uz šķīvja un, galvenais, satur lielu daudzumu augu proteīna.Proteīns ir ārkārtīgi svarīga ikdienas uztura sastāvdaļa, kas veicina muskuļu masas un palīdz uzturēt muskuļu masu un veselīgus kaulus.
Aunazirņu produkti ir bagāti ar mikroelementiem, kas palīdz uzturēt spēcīgu imūnsistēmu. Varš un mangāns palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa. Dzelzs un fosfora mikroelementi palīdz uzturēt enerģiju un labu vielmaiņu.
Makaroni lieliski izskatās uz šķīvja un lieliski sader ar tomātiem, svaigiem garšaugiem, mērcēm un gaļu. Iesakām visiem cilvēkiem, kam patīk ēst veselīgi un rūpēties par pietiekamu šķiedrvielu un augu olbaltumvielu daudzumu savā uzturā.
Sastāvdaļu daudzums uz 100 g produkta pēc vārīšanas:
Dzelzs: 2,4 mg (17%*)
Mangāns: 1,5 mg (75%*)
Varš: 0,3 mg (30%*)
Fosfors: 129 mg (18%*)
Šķiedra: 5,6 g
Produkts tiek iepakots rūpnīcā, kas iepako arī produktus, kas satur lipekli un olas. Šī iemesla dēļ produkts var saturēt lipekli un olas.
Uzturvērtība 100 g
Enerģētiskā vērtība | 1539 kJ / 366 kcal |
Tauki | 6,7 g |
no kuriem piesātinātās taukskābes | 1,4 g |
Ogļhidrāti | 51 g |
no tiem cukuri | 10 g |
Šķiedras | 13 g |
Olbaltumvielas | 18 g |
Sāls | < 0.01 g |
Ēdienu gatavošana: pirms pasniegšanas pagatavojiet makaronus 6 minūtes. Lai pagatavotu al dente, pagatavojiet 4 minūtes. 100 gr. ielieciet makaronus 1 l. sālīts ūdens.
Bezglutēna makaroni, kas izgatavoti no brūno rīsu miltiem.
Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.