Organiskās griķu pārslas BIO PLANET, 600 g

6,25 € ar PVN

Bioloģiskās griķu pārslas lieliski piemērotas putrām, desertiem, sausām brokastīm, griķu maizes bagātināšanai. Ar zemu tauku saturu, bez cukura.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: BP-GRDR-600

Sertifikāti:

PL-EKO-07
EU Agriculture

Par produktu

Bioloģiskās griķu pārslas ir graudaugu veids, kas izgatavots no griķu putraimiem, kas ir tvaicēti, velmēti un presēti. Griķi dabiski nesatur lipekli, un tos bieži izmanto kā alternatīvu kviešiem tiem, kam ir lipekļa jutība.

Griķu pārslas parasti izmanto kā barojošas brokastu pārslas, un tās var ēst līdzīgi kā auzu pārslas. Tos var pagatavot kā karstus graudaugus, vārot ūdenī vai pienā, vai ēst aukstus ar pienu vai jogurtu, papildināt ar augļiem, riekstiem vai saldinātājiem, piemēram, medu vai kļavu sīrupu.

Griķu pārslām ir riekstu garša un bagātīga tekstūra, padarot tās par populāru un veselīgu brokastu izvēli. Tie ir arī labs šķiedrvielu, olbaltumvielu un dažādu būtisku uzturvielu, tostarp vitamīnu un minerālvielu, avots.

Bioloģiskos griķus audzē un pārstrādā, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu griķus no kaitēkļiem un saglabātu tos pēc iespējas ilgāk, tie tiek pakļauti mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā, vēsā vietā, izvairieties no tiešiem saules stariem.

Ražotājs: BIO PLANET, Polija.
Izcelsmes valsts: ES

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: bioloģiskās griķu pārslas.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība 100 g

Enerģētiskā vērtība 1509 kJ/357 kcal
Tauki 2.9 g
         - tostarp piesātinātie        0.6 g
Ogļhidrāti 68.0 g
        - tostarp cukuri 0.1 g
Šķiedrvielas 7.5 g
Olbaltumvielas 11.0 g
Sāls 0 g

Lietošana

Vāra graudaugus proporcijā 1:2 (1 glāze graudaugu un 2 tases ūdens vai piena) uz lēnas uguns 5 minūtes, maisot.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskās griķu pārslas BIO PLANET, 600 g

Organiskās griķu pārslas BIO PLANET, 600 g

Bioloģiskās griķu pārslas lieliski piemērotas putrām, desertiem, sausām brokastīm, griķu maizes bagātināšanai. Ar zemu tauku saturu, bez cukura.