Kurkumai ir asa un rūgta garša, tā piešķir ēdieniem dzeltenīgu krāsu. Kurkuma ir vērtīga Centrālās Āzijas garšviela.
Kurkumai ir asa un rūgta garša, tā piešķir ēdieniem dzeltenīgu krāsu. Kurkuma ir vērtīga Centrālās Āzijas garšviela.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Krustnagliņām ir asa un dedzinoša garša. Šī garšviela ideāli piemērota rīsu un kāpostu ēdieniem, kā arī dažādiem konditorejas izstrādājumiem.
Selerijas sēklām ir izteikts selerijas aromāts un garša, kas reizē ir arī nedaudz pikanta. Garšvielu izmanto dažādos salātos un sautējumos. Pievienojiet selerijas sēklas salātiem, lai iegūtu svaigu, vasarīgu garšu, vai arī pievienojiet tās kartupeļu ēdieniem.
Piemērots zupām, dārzeņu un graudaugu ēdieniem.
Specifiska garša un smarža. Izmanto nelielos daudzumos, jo ir ļoti spēcīga smarža. Ēdieniem piešķir pikantu garšu, bieži vien aizvieto sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērota pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Melno ķimeņu sēklas izmanto karija garšvielu maisījumos, pasniedzot ar kartupeļiem un citiem dārzeņu ēdieniem.
Universāls garšvielu maisījums, ideāli piemērots picām, sviestmaizēm, salātiem, uzkodām. Ideāli piemērots ēdieniem ar sieru un biezpienu. Bez konservantiem. Bez garšas pastiprinātājiem. Bez mākslīgām krāsvielām.
Šie pārtikas raugi ir dabīgs produkts, kas bagātināts ar B grupas vitamīniem, kam ir riekstu un siera garša. Nesatur glutēnu. Nesatur mākslīgas piedevas un konservantus. Piemērots vegāniem.