Tas ir sakņu dārzenis, kura izcelsme ir Peru Andu kalnos un ir slavena kā enerģijas un izturības avots. . Garša ļoti maiga, nav dominējoša, smarža atgādina ceptas bulciņas.
Bioloģiskās uzpūstās Bolīvijas baloža (kynva) sēklas ir garšīgi ēst atsevišķi, pievienotas sausajām brokastīm, desertiem, jogurtam vai salātiem.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Sultānas rozīnes ir garšīga un enerģiju sniedzoša, dabiski salda uzkoda. Kaltētas Sultana rozīnes ir sulīgākas nekā melnās rozīnes. Lieliski piemērota kā garšas piedeva konditorejas izstrādājumiem, desertiem vai salātiem.
Sarkanām lēcām ir maiga, viegla garša, tās lieliski piemērotas bērniem, veģetāriešiem un vegāniem, kā arī cilvēkiem, kam ir laktozes nepanesamība.
Organiskās godži ogas tiek uzskatītas par superēdienu to labvēlīgo uzturvērtības īpašību dēļ. Tie ir bagāti ar minerālvielām un vitamīniem. Goji ogas parasti ēd vienas pašas kā barojošu uzkodu, un tās var pievienot arī sausajām brokastīm, jogurtam un biezpienam.
Organiskās godži ogas tiek uzskatītas par superēdienu to labvēlīgo uzturvērtības īpašību dēļ. Tie ir bagāti ar minerālvielām un vitamīniem. Goji ogas parasti ēd vienas pašas kā barojošu uzkodu, un tās var pievienot arī sausajām brokastīm, jogurtam un biezpienam.
Dabīgs enerģijas avots – veselīgam dzīvesveidam! Meklējat veselīgu, dabiski saldu uzkodu bez pievienota cukura vai konservantiem? AMRITA ekoloģiskie mīksti kaltētie banāni ir lieliska izvēle gan aktīviem cilvēkiem, gan saldumu cienītājiem, kuri rūpējas par savu veselību.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Makadāmijas rieksti - ir ar īpašu krēmīgu pēcgaršu, ir ārkārtīgi kraukšķīgi un ļoti garšīgi.
Miežu putraimi ir bagāti ar ogļhidrātiem un minerālvielām – magniju, fosforu, kāliju, kalciju. Izpētot to īpašības, zinātnieki atklāja, ka tajos ir gandrīz visas bioloģiski aktīvās, barojošās vielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam.
Indijas rieksti ir lieliska un barojoša uzkoda. Ēd vienu pašu, kā uzkodu, pievieno salātiem, desertiem. Indijas rieksti ir piemēroti pievienošanai sautējumiem, īpaši veģetāriem (gaļas vietā).
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Izvēlies garšīgāku un veselīgāku uzkodu – ekoloģiskie popkornu graudi no EKO PLANET!
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Organiskais pilngraudu kuskuss ir izgatavots no pilngraudu mannas miltiem. Gatavojot tas pārvēršas pūkainā konsistencē, ar maigu garšu un lieliski der salātiem, piedevām vai putrām.