Sultānas rozīnes ir garšīga un enerģiju sniedzoša, dabiski salda uzkoda. Kaltētas Sultana rozīnes ir sulīgākas nekā melnās rozīnes. Lieliski piemērota kā garšas piedeva konditorejas izstrādājumiem, desertiem vai salātiem.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Sarkanām lēcām ir maiga, viegla garša, tās lieliski piemērotas bērniem, veģetāriešiem un vegāniem, kā arī cilvēkiem, kam ir laktozes nepanesamība.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Miežu putraimi ir bagāti ar ogļhidrātiem un minerālvielām – magniju, fosforu, kāliju, kalciju. Izpētot to īpašības, zinātnieki atklāja, ka tajos ir gandrīz visas bioloģiski aktīvās, barojošās vielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam.
Makadāmijas rieksti - ir ar īpašu krēmīgu pēcgaršu, ir ārkārtīgi kraukšķīgi un ļoti garšīgi.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Saulē kaltēti kokosrieksti. Audzēts un apstrādāts saskaņā ar stingriem bioloģiskās lauksaimniecības noteikumiem.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Indijas rieksti ir lieliska un barojoša uzkoda. Ēd vienu pašu, kā uzkodu, pievieno salātiem, desertiem. Indijas rieksti ir piemēroti pievienošanai sautējumiem, īpaši veģetāriem (gaļas vietā).
Organiskās mandeles ir lieliska un barojoša uzkoda. Apstrādātus riekstus izmanto mandeļu miltu, mandeļu piena un mandeļu sviesta pagatavošanai.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Japāņu pupiņas ir ļoti garšīgas! Tie ir bagāti ar augu olbaltumvielām, šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.