Organiskai auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir maiga garša ar maigu un tīru jauno kokosriekstu aromātu.
Sultānas rozīnes ir garšīga un enerģiju sniedzoša, dabiski salda uzkoda. Kaltētas Sultana rozīnes ir sulīgākas nekā melnās rozīnes. Lieliski piemērota kā garšas piedeva konditorejas izstrādājumiem, desertiem vai salātiem.
Organiskai auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir maiga garša ar maigu un tīru jauno kokosriekstu aromātu.
Lieliski piemēroti biezputru, zupu un dažādu konditorejas izstrādājumu pagatavošanai.
Šķiedrainais kaņepju sēklu proteīna pulveris ir īpaši noderīgs tiem, kas sporto un vēlas sabalansēt savu uzturu. Augsts šķiedrvielu, olbaltumvielu un nepiesātināto tauku saturs. Piemērots vegāniem un veģetāriešiem.
Alce Nero organisko dārzeņu buljona kubiņi. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, zupu, mērču pagatavošanai. Iepakojumā ir 10 gabali. kubi, kurus ir ērti lietot un dozēt. Bez palmu eļļas.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Mniam-Mniam rīkles pastila ar aveņu garšu satur saldinātājus: somu ksilītu un steviola glikozīdus. Ēdot pārtikas produktus, kas satur ksilītu cukura vietā, jūs varat atbalstīt zobu mineralizāciju.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Organiskās sezama sēklas bez sēnalām ir lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un barojošu uzkodu pagatavošanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Palīdz mazināt stresu, trauksmi un depresiju, veicina mierīgu miegu un palīdz mazināt bezmiegu, paaugstina enerģijas līmeni un mazina nogurumu, stiprina imūnsistēmu un cīnās pret priekšlaicīgu novecošanos.