Organiskai auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir maiga garša ar maigu un tīru jauno kokosriekstu aromātu.
Sultānas rozīnes ir garšīga un enerģiju sniedzoša, dabiski salda uzkoda. Kaltētas Sultana rozīnes ir sulīgākas nekā melnās rozīnes. Lieliski piemērota kā garšas piedeva konditorejas izstrādājumiem, desertiem vai salātiem.
Organiskai auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir maiga garša ar maigu un tīru jauno kokosriekstu aromātu.
Lieliski piemēroti biezputru, zupu un dažādu konditorejas izstrādājumu pagatavošanai.
Augļu svītriņas tiek ražotas ar mīlestību un to ražošanā tiek izmantoti tikai augļi. Bez pievienota cukura vai jebkādiem citiem saldinātājiem. Nesatur konservantus un krāsvielas!
Alce Nero organisko dārzeņu buljona kubiņi. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, zupu, mērču pagatavošanai. Iepakojumā ir 10 gabali. kubi, kurus ir ērti lietot un dozēt. Bez palmu eļļas.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Mniam-Mniam rīkles pastila ar aveņu garšu satur saldinātājus: somu ksilītu un steviola glikozīdus. Ēdot pārtikas produktus, kas satur ksilītu cukura vietā, jūs varat atbalstīt zobu mineralizāciju.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Zemeņu augļu batoniņi ir izgatavoti tikai no augļu produktiem un mīlestības. Cukurs netiek pievienots, jo sulīgie, gatavie augļi, no kuriem izgatavotas augļu strēmelītes, dabiski ir ļoti saldi. Bez konservantiem vai krāsvielām!
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Organiskās sezama sēklas bez sēnalām ir lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un barojošu uzkodu pagatavošanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.