Mandeļu milti ir labākā un veselīgākā izvēle parasto miltu vietā. Piešķir ceptiem izstrādājumiem maigu mandeļu garšu. No tiem gatavo dažādus konditorejas izstrādājumus,kas piemēroti cepumu un kūku cepšanai. Šie milti ir ļoti barojoši un tiem ir daudz noderīgu īpašību. Tie ir lielisks olbaltumvielu, šķiedrvielu un veselīgu tauku avots. Piemērots tiem,kas...
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Tas ir lielisks dabisks saldinātājs, bagāts ar kāliju, šķiedrvielām un antioksidantiem. Nesatur ĢMO un piemērots vegāniem.
Organiskais kokosriekstu piens jeb kokosriekstu dzēriens ir lieliska vegāniska alternatīva parastajam pienam. Piemērots Āzijas ēdieniem, kūkām, saldējumam, kokteiļiem, mērcēm, sautējumiem.
Lieliski piemērots saldajiem konditorejas izstrādājumiem un mērcēm cukura vietā. Bez ĢMO.
Tumšās agaves sīrups ir mazāk apstrādāts nekā gaišais agaves sīrups, un tam ir intensīvāka karameļu garša. Tā ir veselīgāka cukura alternatīva. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Organiskais vieglais agaves sīrups ir veselīgāka alternatīva cukuram. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.
Lieliski piemērots lietošanai saldos cepumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Organiskais agaves pulveris ir veselīgāka alternatīva cukuram. Tie satur aptuveni 90% fruktozes.Agaves pulveris ir saldāks par cukuru, viegli šķīst un ir baltā krāsā.
Tas ir tīrs sviests, lieliski piemērots lietošanai kulinārijā, piemēram, cepšanā (uzglabāt ļoti augstā temperatūrā). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
To raksturo dabiskais kokosriekstu aromāts un garša. Aromatizētas var brokastu pārslas, kafiju, dažādus kokteiļus, jogurtu, saldējumu. Piemērots arī mērcēm, veģetāriem ēdieniem, kūkām un citiem desertiem. Lieliski piemērots mīklas biezināšanai kūkām, kēksiem un desertiem.Bez piena.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.