Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
NaturAvena ksilīts – 100 % dabīgs saldinātājs, iegūts no lapu kokiem.
Organiskais vieglais agaves sīrups ir veselīgāka alternatīva cukuram. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.
Tas ir lielisks dabisks saldinātājs, bagāts ar kāliju, šķiedrvielām un antioksidantiem. Nesatur ĢMO un piemērots vegāniem.
Eritritols ir saldinātājs ar līdzīgu izskatu un saldumu kā cukurs, bet ar nesalīdzināmi mazāku kaloriju daudzumu.
Tumšās agaves sīrups ir mazāk apstrādāts nekā gaišais agaves sīrups, un tam ir intensīvāka karameļu garša. Tā ir veselīgāka cukura alternatīva. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Lieliski piemērots lietošanai saldos cepumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Saldinātājs ir ieteicams diētu ievērotājiem, kuriem rūp slaida figūra un veselīgs dzīvesveids.To lieto cukura vietā karstos un aukstos dzērienos un desertos.
Svaigs kokosriekstu aromāts un maiga, salda garša. Krēmveida tekstūra. Lieliski piemērota desertu, dažādu konditorejas izstrādājumu, dzērienu degustēšanai. Piemērots vegāniem.
Lieliski piemērots saldajiem konditorejas izstrādājumiem un mērcēm cukura vietā. Bez ĢMO.
Organiskais agaves pulveris ir veselīgāka alternatīva cukuram. Tie satur aptuveni 90% fruktozes.Agaves pulveris ir saldāks par cukuru, viegli šķīst un ir baltā krāsā.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.
Organiskais kokospalmu ziedu cukurs ir nerafinēts, irdens, gaiši brūns cukurs ar raksturīgu garšu.
Piemērots desertu, kūku, kūku, dzērienu un citu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai.