Organiskais vieglais agaves sīrups ir veselīgāka alternatīva cukuram. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Tumšās agaves sīrups ir mazāk apstrādāts nekā gaišais agaves sīrups, un tam ir intensīvāka karameļu garša. Tā ir veselīgāka cukura alternatīva. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Lieliski piemērots saldajiem konditorejas izstrādājumiem un mērcēm cukura vietā. Bez ĢMO.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.
Lieliski piemērots lietošanai saldos cepumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Organiskais agaves pulveris ir veselīgāka alternatīva cukuram. Tie satur aptuveni 90% fruktozes.Agaves pulveris ir saldāks par cukuru, viegli šķīst un ir baltā krāsā.
Tas ir lielisks dabisks saldinātājs, bagāts ar kāliju, šķiedrvielām un antioksidantiem. Nesatur ĢMO un piemērots vegāniem.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.
Eritritols ir saldinātājs ar līdzīgu izskatu un saldumu kā cukurs, bet ar nesalīdzināmi mazāku kaloriju daudzumu.
Svaigs kokosriekstu aromāts un maiga, salda garša. Krēmveida tekstūra. Lieliski piemērota desertu, dažādu konditorejas izstrādājumu, dzērienu degustēšanai. Piemērots vegāniem.
Saldinātājs ir ieteicams diētu ievērotājiem, kuriem rūp slaida figūra un veselīgs dzīvesveids.To lieto cukura vietā karstos un aukstos dzērienos un desertos.
Organiskais kokospalmu ziedu cukurs ir nerafinēts, irdens, gaiši brūns cukurs ar raksturīgu garšu.
Šis cukurs ir maigi salds, tāpēc to var kombinēt ar visiem ēdieniem un dzērieniem, kuriem tā vien gribas pievienot saldumu, bet nevēlas karameles garšu un aromātu. Lieliska alternatīva parastajam baltajam cukuram. Piemērots kafijas un tējas saldināšanai.
Piemērots desertu, kūku, kūku, dzērienu un citu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai.