Bioloģiski pilngraudu milti Bio Planet, 1 kg

2,99 € ar PVN

Pilngraudu milti ir lieliski piemēroti pilngraudu maizes cepšanai, dārzeņu un pākšaugu pastešu biezināšanai un pilngraudu makaronu pagatavošanai.

Produkts pievienots grozam.

Code: B14-03

Sertifikāti:

PL-EKO-07
EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-12-04

Par produktu

Organiski pilngraudu kviešu milti. Lieliski piemērots pilngraudu maizes cepšanai, dārzeņu un pākšaugu pastešu biezināšanai un pilngraudu makaronu pagatavošanai.

Pilngraudu milti ir miltu veids, ko iegūst, samaļot graudus, tostarp klijas, dīgļus utt. Pilngraudu milti saglabā vairāk barības vielu, kas atrodamas pilngraudu graudos. Šeit ir daži pamati par kviešu miltiem:

Uzturvielām bagāti: pilngraudu milti ir labs šķiedrvielu, vitamīnu (piemēram, B vitamīnu), minerālvielu (piemēram, dzelzs un magnija) un antioksidantu avots. Klijas un dīgļi satur lielu daļu šo uzturvielu.

Tumšāka krāsa: klijas padara pilngraudu miltus tumšākus, salīdzinot ar baltajiem miltiem. Tiem ir nedaudz riekstu garša un rupjāka tekstūra.

Ieguvumi veselībai: pilngraudu miltu šķiedrvielu saturs var palīdzēt uzturēt labu gremošanu, ātrāk sajust sāta sajūtu, kas var palīdzēt kontrolēt svaru.

Cepšanas īpašības: Pilngraudu miltus var izmantot dažādās receptēs, taču tie cepšanas laikā uzvedas savādāk nekā baltie milti. Dažās receptēs var būt nepieciešams sajaukt pilngraudu miltus ar baltajiem miltiem, lai sasniegtu uzturvērtības priekšrocības un vēlamo tekstūru.

Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt vēsā, sausā vietā, cieši noslēgtā iepakojumā.

Ražotājs: BIO PLANET, Polija.
Izcelsmes valsts: ES

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: bioloģiski pilngraudu kviešu milti.


Iepakots vidē, kas satur glutēnu, riekstus, sezamu, soju saturošus produktus.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība

1280 kJ / 302 kcal

Tauki

0.9 g

- no tiem piesātinātās taukskābes

0.2 g

Ogļhidrāti

60 g

- no kuriem cukuri

1.0 g

Šķiedru materiāli

4.0 g

Olbaltumvielas

11 g

Sāļi

0.01 g

Lietošana

Pilngraudu miltus var izmantot dažādās receptēs, taču cepot tie uzvedas savādāk nekā baltie milti. Dažās receptēs var būt nepieciešams sajaukt pilngraudu miltus ar baltajiem miltiem, lai sasniegtu uzturvērtības priekšrocības un vēlamo tekstūru.

Receptēs baltos miltus aizstājot ar pilngraudu kviešu miltiem, ir svarīgi ņemt vērā, ka pilngraudu miltu blīvākās tekstūras dēļ var būt nepieciešams pielāgot šķidruma daudzumu receptē. Lai iegūtu vēlamos rezultātus, var būt nepieciešami daži eksperimenti.

Uzrakstīt recenziju

Bioloģiski pilngraudu milti Bio Planet, 1 kg

Bioloģiski pilngraudu milti Bio Planet, 1 kg

Pilngraudu milti ir lieliski piemēroti pilngraudu maizes cepšanai, dārzeņu un pākšaugu pastešu biezināšanai un pilngraudu makaronu pagatavošanai.