Jaunie miežu asni īpaši novērtēti to hlorofila, dažādu vitamīnu un minerālvielu dēļ.
Organiskās godži ogas tiek uzskatītas par superēdienu to labvēlīgo uzturvērtības īpašību dēļ. Tie ir bagāti ar minerālvielām un vitamīniem. Goji ogas parasti ēd vienas pašas kā barojošu uzkodu, un tās var pievienot arī sausajām brokastīm, jogurtam un biezpienam.
Kakao sviests - tās ir uzturā lietojamas taukvielas, kuras iegūst no neapstrādātām kakao pupiņām. Sviestam ir maiga šokolādes garša.
Organiskās godži ogas tiek uzskatītas par superēdienu to labvēlīgo uzturvērtības īpašību dēļ. Tie ir bagāti ar minerālvielām un vitamīniem. Goji ogas parasti ēd vienas pašas kā barojošu uzkodu, un tās var pievienot arī sausajām brokastīm, jogurtam un biezpienam.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Maka saknes pulveris, kas nāk no Peru kalnu rajoniem, ir tradicionāls un funkcionāls uztura produkts ar Herbals Diet™ zīmolu. Tas ir 100% dabīgs produkts, kas pazīstams ar izcilām īpašībām, kas palīdz atjaunot enerģiju un uzlabot fizisko izturību.
Spirulīnas pulveris ir bagāts ar olbaltumvielām, kalciju, dzelzi un magniju, kas ir šķiedrvielu avots.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Bioherba OMEGA 3-6-9 Super Mix ir unikāls trīs populārāko superēdienu maisījums: kaņepju sēklas, chia sēklas un linsēklas, kas bagātinātas ar vērtīgām uzturvielām.
Produkts, ko izmanto ketogēnajā diētā. Zems cukura saturs. Augsts šķiedrvielu un olbaltumvielu saturs.
Vērmeņi – ir viengadīgs aromātisks ārstniecības augs pākšaugu ģimenē, kas tiek plaši izmantots Indijas, Etiopijas un Ziemeļāfrikas virtuvēs. Tā maltās sēklas piešķir ēdieniem izcilu, viegli rūgtu aromātu un piesātinātu krāsu. Lai atklātu visu garšu, ieteicams garšvielas viegli apcept pirms lietošanas.
Pateicoties īpašajām uztura īpašībām, hlorellu izmanto, lai papildinātu uzturu ar olbaltumvielām un vitamīniem, kā arī lai attīrītu organismu.
Fenugreek sēklas, pazīstamas arī kā Methi, ir ļoti populārs garšviela Austrumu virtuvē, īpaši Indijā, Ēģiptē un Grieķijā. Šīm sēklām ir izteikta, viegli rūgta un pikanta garša, kas vislabāk izpaužas, kad tās tiek apstrādātas ar karstumu. Tās plaši izmanto kā garšvielu mērcēs, zupās, pupiņu ēdienos un pat kafijā.
Nātre ir unikāls augs, kas palīdz uzlabot asinsrites sistēmu, stiprināt imunitāti, ārstēt anēmiju, regulēt cukura līmeni asinīs un uzlabot gremošanu.
Ashwagandha ir plaši pazīstama ar saviem ieguvumiem veselībai un tiek uzskatīta par adaptogēnu, kas var palīdzēt organismam pielāgoties stresam un saglabāt līdzsvaru.