Organiskie šķeltie dzeltenie zirņi BIO PLANET, 500 g

3,69 € ar PVN

Organiskie dzeltenie zirņi ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.

Produkts pievienots grozam.

Code: BP-GZIRN-500

Sertifikāti:

PL-EKO-07
Non-EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-11-30

Par produktu

Zirņi ir viens no barojošākajiem augu produktiem, kas stimulē gremošanas sulas izdalīšanos, satur daudz olbaltumvielu, ogļhidrātu, minerālvielu. Augstās uzturvērtības dēļ zirņi ir lielisks produkts, kas bagātinās jūsu ikdienas uzturu. Tajos ir arī daudz šķiedrvielu, kas ir būtiski, lai regulētu un uzturētu gremošanu un veselīgu zarnu darbību.

Lēni ogļhidrāti. Ogļhidrāti zirņos lēnām sadalās, kā dēļ ēdieni ar zirņiem sniedz sāta sajūtu uz ilgu laiku un neizraisa lielas cukura līmeņa svārstības.

Bagāts ar vitamīniem un minerālvielām. Zirņi satur vitamīnus A, B1, B2, B3, B6, E, H un minerālvielas, piemēram, fosforu, dzelzi, kalciju, kāliju, magniju, nātriju, varu.

Olbaltumvielu avots. Zirņi ir lielisks olbaltumvielu avots. 100 gr. termiski neapstrādāti Ekofrisa zirņi satur vairāk nekā 23 g olbaltumvielu. Šīs olbaltumvielas ir īpaši noderīgas un nepieciešamas cilvēkiem, kuri vingro vai nelieto dzīvnieku izcelsmes produktus.
Lietošanas universālums. Zirņus var izmantot ļoti daudzpusīgi. Jūs varat tos izmantot, lai pagatavotu barojošas biezzupas vai biezeņzupas, pievienotu tos sautējumiem vai izmantotu karija pagatavošanai. No zirņiem var pagatavot arī humusu. Un kur vēl garšīgie zirņi ar krekeriem.

Bioloģiskie zirņi tiek audzēti un apstrādāti, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu zirņus no kaitēkļiem un pēc iespējas ilgāk kalpotu, tie tiek pakļauti mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.


Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā, tīrā, labi vēdināmā telpā.

Ražotājs: BIO PLANET, Polija
Izcelsmes valsts: ES nē

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: organiski dzeltenie zirņi.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība

1302 kJ/310 kcal

Tauki

1.2 g

- no tiem piesātinātās taukskābes

0.2 g

Ogļhidrāti

38.0 g

- no kuriem cukuri

8.0 g

Šķiedru materiāli

26.0 g

Olbaltumvielas

24.0 g

Sāļi

0.04 g

Lietošana

Pagatavošanas metode: pirms gatavošanas vēlams mērcēt aukstā ūdenī 4 - 6 stundas. Vāra proporcijā: 1 daļa zirņu, 3 daļas ūdens. Pagatavojiet 35-50 minūtes.

Receptes:

- Zirņi ar ceptu bekonu vai krekeriem: novāriet zirņus un samaisiet tos ar ceptu bekonu vai krekeriem. Tā būs lieliska un barojoša uzkoda pie bezalkoholiskajiem dzērieniem.

- Zirņu zupa: viens no populārākajiem kaltētu zirņu lietojumiem. Vāra zirņus ar šķiņķi, dārzeņiem un garšvielām. Jūs varat zupu biezenī sarīvēt virtuves kombainā, tādējādi iegūsit maigu tekstūru, kas sasildīs rudens vai ziemas vakaros.

- Zirņu salāti: sajauciet vārītus zirņus ar tādām sastāvdaļām kā sarkanie sīpoli, bekons un pikantā mērce, lai iegūtu svaigus un pikantus salātus.

- Karijs un sautējumi: kaltētus zirņus var izmantot dažādos Indijas un Tuvo Austrumu ēdienos, bieži tos gatavo ar garšvielām un pasniedz virs rīsiem vai ar maizi.

Uzrakstīt recenziju

Organiskie šķeltie dzeltenie zirņi BIO PLANET, 500 g

Organiskie šķeltie dzeltenie zirņi BIO PLANET, 500 g

Organiskie dzeltenie zirņi ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.