Lieliski piemērots saldajiem konditorejas izstrādājumiem un mērcēm cukura vietā. Bez ĢMO.
Tumšās agaves sīrups ir mazāk apstrādāts nekā gaišais agaves sīrups, un tam ir intensīvāka karameļu garša. Tā ir veselīgāka cukura alternatīva. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Organiskais vieglais agaves sīrups ir veselīgāka alternatīva cukuram. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Lieliski piemērots lietošanai saldos cepumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.