Organiskai auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir maiga garša ar maigu un tīru jauno kokosriekstu aromātu.
Mandeļu milti ir labākā un veselīgākā izvēle parasto miltu vietā. Piešķir ceptiem izstrādājumiem maigu mandeļu garšu. No tiem gatavo dažādus konditorejas izstrādājumus,kas piemēroti cepumu un kūku cepšanai. Šie milti ir ļoti barojoši un tiem ir daudz noderīgu īpašību. Tie ir lielisks olbaltumvielu, šķiedrvielu un veselīgu tauku avots. Piemērots tiem,kas...
Šī sāls tiek iegūta no Himalaju kalnu pakājes. Pilnīgi dabiska, neapstrādāta un ķīmiski neattīrīta.
Šai eļļai ir spēcīga nomierinoša iedarbība, kas pazīstama ar savām īpašībām, kas palīdz mazināt stresu un trauksmi, uzlabo miega kvalitāti. Šīs ēteriskās eļļas saldais augļu un ziedu aromāts tiek augstu novērtēts.
Nomierinoša, saldā apelsīna eļļa var palīdzēt mazināt spriedzi. Saldais augļu aromāts subtili iederas lielākajā daļā eļļu, ieskaitot arī ar koka un garšvielu notīm.
Šī ēteriskā eļļa ir īpaši relaksējoša, un tā ir pazīstama ar tās līdzsvarojošo iedarbību uz nervu sistēmu. Tas ir arī atzīts par atjaunojošajām un attīrošajām īpašībām.
Ar svaigu, atvēsinošu un pikantu smaržu piparmētru eikalipta ēteriskā eļļa var atsvaidzināt un attīrīt gaisu, kā arī atvieglot elpošanu.
Svaiga, intensīva citrusaugļu aromāta eikalipta eļļa, kas piemērota visai ģimenei.
Kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.
Ēteriskā eļļa ar jauku, maigu, svaigas un tīras vasaras smaržu tiek plaši izmantota mājas attīrīšanai un aromatizācijai.
Piemērots taukainai sejas vai galvas ādai. Lielisks telpu atsvaidzinātājs, atbaida kukaiņus.
Citronu ēteriskā eļļa ir viena no populārākajām aromterapijas eļļām. Svaigs, augļu, citrusaugļu aromāts ir īsts laba garastāvokļa pastiprinātājs!
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Tas ir tīrs sviests, lieliski piemērots lietošanai kulinārijā, piemēram, cepšanā (uzglabāt ļoti augstā temperatūrā). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.