Fenheļa sēklas ir barojošs un populārs produkts, kas gūst arvien lielāku atzinību ar savām labvēlīgajām īpašībām. Šīs sēklas nāk no fenheļa auga un ir pazīstamas ar savu uzturvielu un šķiedrvielu saturu. Fenheļa sēklas satur daudz olbaltumvielu, dzelzs, fosfora, kālija, magnija, cinka, nātrija, C, A, B1, B2, B3 vitamīnu.
Fenheļa sēklas ir pazīstamas arī kā "saldās ķimenes". Tas izskatās pēc ķimeņu sēklām, tikai nedaudz lielākas un atšķirīgas krāsas. Garša atgādina anīsu vai lakricu. Ieteicams lietot novārījumu: 1-2 tējkarotes fenheļa sēklu uz 1 glāzi ūdens.
Šīs sēklas ir labs ogļhidrātu, olbaltumvielu un veselīgu tauku avots. Fenheļa sēklas var būt labvēlīgas gremošanai. Ieteicams dzert fenheļa tēju vai košļāt sēklas.
Šīs sēklas var iekļaut dažādos ēdienos. Tos var izmantot maizes, zupu, mērču vai salātu gatavošanā. Tos var arī samalt un izmantot kā miltus cepšanai. Grauzdētas fenheļa sēklas var būt arī lieliska uzkoda vai papildinājums dažādiem ēdieniem, piešķirot garšu un tekstūru.
Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Ražotājs: ORGANIC INDIASastāvdaļas: Fenheļa sēklas
Ieteicams lietot novārījumu: 1-2 tējkarotes fenheļa sēklu uz 1 glāzi ūdens.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Specifiska garša un smarža. Izmanto nelielos daudzumos, jo ir ļoti spēcīga smarža. Ēdieniem piešķir pikantu garšu, bieži vien aizvieto sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērota pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Universāls garšvielu maisījums, ideāli piemērots picām, sviestmaizēm, salātiem, uzkodām. Ideāli piemērots ēdieniem ar sieru un biezpienu. Bez konservantiem. Bez garšas pastiprinātājiem. Bez mākslīgām krāsvielām.
Eksotiska garšviela ar īpašu aromātu un unikālu saldu un asu garšu. Piemērots saldajiem ēdieniem un dzērieniem - putrām, mazgāšanai, jogurtam, šokolādei, augļu salātiem, kūkām, piparkūkām, kēksiem, kompotiem, maizei, cepumiem, kafijai un tējai. Nelietot termiski neapstrādātu.
Panch Puran ir populārs bengāļu garšvielu maisījums, kas izgatavots no 5 visbiežāk lietotajām eksotiskajām garšvielām, savukārt panch bengāļu valodā nozīmē piecas.
Iesala ķimenes ar asu aromātu un unikālu garšu.
Melnie pipari ir pasaulē populārākā un pazīstamākā garšviela, saukta arī par "garšvielu karali".
Fenheļa sēklām ir pievilcīga smarža, salda garša, kas atgādina anīsu vai lakricu.
Garšvielas palīdz radīt ēdienus ar unikālu garšu.
Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Fenugreek sēklas Ajwain - spēcīga garšviela Sākotnēji no Indijas, kultivē Āzijā un Āfrikā. Ideāli piemērots veģetāriem ēdieniem. Garša atgādina ķimenes un timiāna kombināciju.
Amchur Dried Mango Powder - Izgatavots no neapstrādātiem mango, tam ir augļu, saldskāba garša ar kampara un sahara notīm.
Tradicionālais indiešu garšvielu maisījums - Garam Masala. Pagatavojiet autentiskus ēdienus ar ļoti nelielu piepūli.