Sale!
Organisks malts Ceilonas kanēlis Batom, 125 g

-15%

Organisks malts Ceilonas kanēlis EKO PLANET, 125 g

4,57 € ar PVN

5,37 € ar PVN

Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.

Produkts pievienots grozam.

Code: BP-CCIN-125

Sertifikāti:

PL-EKO-07
non-EU
Galiojimo data: 2025-10-31

Par produktu

Ceilonas kanēlis, kas pazīstams arī kā "īsts kanēlis", nāk no Cinnamomum verum koka mizas. Tā izcelsme ir Šrilankā (agrāk pazīstama kā Ceilona), un nosaukums "Ceilonas kanēlis" atspoguļo tā ģeogrāfisko izcelsmi. Šeit ir dažas galvenās Ceilonas kanēļa īpašības:
Garša: Ceilonas kanēlim ir maigs, salds un citrusaugļu aromāts, salīdzinot ar parasto kanēli. Bieži tiek uzskatīts, ka tai ir smalkāka garša.
Izskats: Ceilonas kanēļa spieķi vai stienīši ir plāni un mīksti, gaiši brūnā krāsā. Turpretim parastās kanēļa standziņas ir biezākas un tumšākas.
Ģeogrāfiskā izcelsme: Ceilonas kanēli audzē tikai Šrilankā.
Ceilonas kanēli parasti izmanto cepšanai, vārīšanai un dzērienu jaukšanai, pievienojot dažādiem ēdieniem siltu un saldu garšu.

Bioloģiskās garšvielas tiek audzētas un apstrādātas, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu garšvielas no kaitēkļiem un saglabātu tās pēc iespējas ilgāk, tās tiek pakļautas mākslīgām ķīmiskām vielām – pesticīdiem, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt sausā, vēsā, tumšā vietā.

Iepakots vidē, kurā ir produkti, kas satur glutēnu, riekstus, sezamu, soju.

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: Organiskais Ceilonas kanēlis.

Lietošana

Ceilonas kanēli var izmantot dažādās kulinārijas jomās, piešķirot ēdieniem siltu un saldu garšu. Šeit ir daži veidi, kā izmantot Ceilonas kanēli:
1. Cepšana: kanēlis ir populāra cepšanas garšviela, un to bieži izmanto kūku, cepumu, smalkmaizīšu un maizes receptēs. Pievienojiet mīklai tējkaroti vai vairāk malta Ceilonas kanēļa, lai iegūtu saldu un aromātisku garšu.
2. Karstie dzērieni: kafiju, karstu šokolādi vai tēju apkaisa ar kanēli. Varat arī pievienot dzērienam kanēļa standziņu, kamēr tas ir mērcēts, lai dzērienam piešķirtu kanēļa garšu.
3. Auzu pārslas un putra: pievienojiet rīta auzu pārslām vai graudaugiem nedaudz malta Ceilonas kanēļa, lai iegūtu papildu garšu. Jūs varat arī apkaisīt ar kanēli jogurtu vai augļus, lai iegūtu papildu garšu un aromātu.
4. Smūtiji: sajauciet Ceilonas kanēli savos smūtijos, lai iegūtu siltu un saldu uzkodu. Tas labi sader ar augļiem, piemēram, banāniem, āboliem utt.
5. Sautējumi: kanēli izmanto dažos pikantos ēdienos, īpaši Tuvo Austrumu un Indijas virtuvē. Pievienojiet kanēļa standziņu vai šķipsniņu malta Ceilonas kanēļa sautējumiem, karija vai rīsu ēdieniem, lai iegūtu izsmalcinātu un aromātisku garšu.
6. Deserti: izmantojiet Ceilonas kanēli tādos desertos kā rīsu pudiņš, putukrējums un saldējums. Lieliski sader ar dažādiem saldajiem ēdieniem.
7. Garšvielu maisījumi: izveidojiet garšvielu maisījumus, sajaucot Ceilonas kanēli ar citām garšvielām, piemēram, muskatriekstu, krustnagliņām un ingveru. Šo maisījumu var izmantot gan saldos, gan sāļos ēdienos.
Atcerieties sākt ar nelielu kanēļa daudzumu un pielāgot aromātu savām personīgajām vajadzībām, jo ​​kanēļa garša var būt intensīva, ja to lieto lielos daudzumos. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat Ceilonas kanēļa standziņas vai maltu kanēli, tas var pievienot patīkamu un aromātisku garšu dažādiem ēdieniem.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organisks malts Ceilonas kanēlis EKO PLANET, 125 g

Organisks malts Ceilonas kanēlis EKO PLANET, 125 g

Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.