Amchur pulveris ir izgatavots no neapstrādātiem mango, ko sagriež, žāvē saulē un sasmalcina smalkā pulverī. Amchur pulveris tiek izmantots līdzīgi kā tamarinda veģetāro un graudu ēdienu pagatavošanā. Mango pulveri parasti izmanto pikantu ēdienu, piemēram, Chana Masala Mix, Shahi Paneer un citu Indijas virtuves ēdienu pagatavošanai.
Amčuru galvenokārt izmanto indiešu kulinārijā kā paskābinošu garšvielu ēdienos, kas vēlas pievienot pikantu un treknu garšu, piemēram, karijs, čatnijs, marinādēs un garšvielu maisījumos. Piešķir skābumu zupām, dālītēm un dārzeņu ēdieniem – ļoti bieži lieto kopā ar kartupeļiem, baklažāniem vai aunazirņiem. Amchur pulveris piešķir ēdienam īpašu garšu.
Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabājiet pulveri cieši noslēgtā traukā, lai vislabāk saglabātu garšu un īpašības.
Ražotājs: SATTVA Foods LtdSastāvdaļas: kaltēts mango pulveris.
Iepakots vidē, kas satur zemesriekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus produktus, kviešus, piena pulveri, soju un sinepes.
Šeit ir daži veidi, kā Amchur parasti tiek izmantots.
Kariji un mērces: Amchur var pievienot dārzeņu vai gaļas karijam un mērcēm, nodrošinot ēdienam līdzsvarotu skābumu, nepalielinot šķidruma saturu.
Čatniji un mērces: tā ir galvenā sastāvdaļa dažos čatnijos, mērcēs un mērcēs, piešķirot garšvielai skābu un augļu garšu.
Garšvielu maisījumi: Amchur ir iekļauts dažādos garšvielu maisījumos, piemēram, chaat masala, ko izmanto uzkodu un ielas ēdiena garšošanai.
Marinādes: to var pievienot gaļas vai dārzeņu marinādēm.
Uzkodas: apkaisiet ar amčura pulveri uz tādām uzkodām kā grauzdēti rieksti, popkorns vai ceptas preces.
Lietojot amčuru, vēlams sākt ar nelielu daudzumu un pielāgot pēc savas gaumes. Ņemiet vērā, ka amčurs ir garšīga alternatīva parastajām skābēm, piemēram, tamarindam vai citronam, un piešķir ēdieniem unikālu garšu.
Melnie pipari ir pasaulē populārākā un pazīstamākā garšviela, saukta arī par "garšvielu karali".
Fenheļa sēklām ir pievilcīga smarža, salda garša, kas atgādina anīsu vai lakricu.
Tai ir pikanta, izteiksmīga garša, tāpēc piemērota salātu, humusa pagatavošanai, uz sviestmaizēm vai dārzeņiem.
Koriandra sēklas ir daudzpusīga garšviela, kurai ir rūgteni salda garša, kas atgādina žāvētu apelsīna miziņu.
Lieliski sabalansēts melno, balto, rozā un zaļo piparu aromāts.
Žāvētu ķiploku pulveris piešķir ēdienam smaržīgu aromātu un lieliski aizstāj svaigu ķiploku.
Pazīstams kā "saldās ķimenes". Tas izskatās pēc ķimenes sēklām, tikai nedaudz lielākas un atšķirīgas krāsas. Garša atgādina anīsu vai lakricu. Piemērots maizes, zivju un gaļas ēdienu, sautējumu aromatizēšanai. Piemērots dzeršanai kā tēja.
Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Mandeļu milti ir labākā un veselīgākā izvēle parasto miltu vietā. Piešķir ceptiem izstrādājumiem maigu mandeļu garšu. No tiem gatavo dažādus konditorejas izstrādājumus,kas piemēroti cepumu un kūku cepšanai. Šie milti ir ļoti barojoši un tiem ir daudz noderīgu īpašību. Tie ir lielisks olbaltumvielu, šķiedrvielu un veselīgu tauku avots. Piemērots tiem,kas...
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Garšvielas palīdz radīt ēdienus ar unikālu garšu.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Tradicionālais indiešu garšvielu maisījums - Garam Masala. Pagatavojiet autentiskus ēdienus ar ļoti nelielu piepūli.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
3 iepakojuma komplekts
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Organiski pilngraudu griķu milti.
Organiskie aunazirņu milti izceļas ar savu oriģinālo un maigo garšu. Ir daudz šķiedrvielu. Olbaltumvielu avots.
Iepakojums atbilst 4 olām.Bez glutēna. Piemērots vegāniem.
Izgatavots no svaigiem kokosriekstiem. Piemērots ceptu un desertu pagatavošanai, mērču un zupu biezināšanai. Ir daudz šķiedrvielu. Piemērots vegāniem. Papildus pievienotajam cukuram produkts satur dabiskos cukurus. Bez krāsvielām un konservantiem.
Alce Nero organisko dārzeņu buljona kubiņi. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, zupu, mērču pagatavošanai. Iepakojumā ir 10 gabali. kubi, kurus ir ērti lietot un dozēt. Bez palmu eļļas.
Alce Nero organiskais dārzeņu buljons nesatur palmu eļļu un raugu. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, mērču pagatavošanai, pamatēdienu, dažādu rīsu ēdienu aromatizēšanai.
LEBENSBAUM čili pipari ir lieliski piemēroti gaļas, putnu gaļas un konservu garšvielām. Šīm garšvielām ir intensīva, pikanta garša
Lebensbaum organiskā maltā saldā paprika - augļains saldums ar pikantuma nokrāsu. Lieliski piemērots dārzeņu, putnu gaļas ēdienu, sautējumu, zupu, mērču aromatizēšanai.
Fenheļa sēklām ir pievilcīga smarža, salda garša, kas atgādina anīsu.