Fenheļa sēklām ir silts aromāts un salda garša kā anīsam. Ļoti garšīgi ar jūras veltēm, cūkgaļu, pildījumu, mērcēm, marinētiem gurķiem un vairākiem karijiem. Dienvidāzijā to košļā kā dabisku dezodorantu un gremošanas līdzekli.
Ražotājs: Global Foods Traiding LTD., U.KFenheļa sēklas
Koriandru var lietot vienu pašu, pievienot tējai, sajaukt ar Indijas ķimenēm. Pēc nelielas apcepšanas piemērots lietošanai mērcēs, sautējumos, salātos, kūkās, zupās.
Panch Puran ir populārs bengāļu garšvielu maisījums, kas izgatavots no 5 plaši izmantotām eksotiskām garšvielām, un panch nozīmē piecas bengāļu valodā.
Ķimenes tiek izmantotas zupu, sautējumu un dzērienu aromatizēšanai.
Melnie pipari ir pasaulē populārākā un pazīstamākā garšviela, saukta arī par "garšvielu karali".
Fenheļa sēklām ir pievilcīga smarža, salda garša, kas atgādina anīsu vai lakricu.
Tai ir pikanta, izteiksmīga garša, tāpēc piemērota salātu, humusa pagatavošanai, uz sviestmaizēm vai dārzeņiem.
Garšvielas palīdz radīt ēdienus ar unikālu garšu.
Koriandra sēklas ir daudzpusīga garšviela, kurai ir rūgteni salda garša, kas atgādina žāvētu apelsīna miziņu.
Lieliski sabalansēts melno, balto, rozā un zaļo piparu aromāts.
Žāvētu ķiploku pulveris piešķir ēdienam smaržīgu aromātu un lieliski aizstāj svaigu ķiploku.
Pazīstams kā "saldās ķimenes". Tas izskatās pēc ķimenes sēklām, tikai nedaudz lielākas un atšķirīgas krāsas. Garša atgādina anīsu vai lakricu. Piemērots maizes, zivju un gaļas ēdienu, sautējumu aromatizēšanai. Piemērots dzeršanai kā tēja.
Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Amchur Dried Mango Powder - Izgatavots no neapstrādātiem mango, tam ir augļu, saldskāba garša ar kampara un sahara notīm.
Tradicionālais indiešu garšvielu maisījums - Garam Masala. Pagatavojiet autentiskus ēdienus ar ļoti nelielu piepūli.
3 iepakojuma komplekts
Iepakojums atbilst 4 olām.Bez glutēna. Piemērots vegāniem.
Alce Nero organisko dārzeņu buljona kubiņi. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, zupu, mērču pagatavošanai. Iepakojumā ir 10 gabali. kubi, kurus ir ērti lietot un dozēt. Bez palmu eļļas.
Alce Nero organiskais dārzeņu buljons nesatur palmu eļļu un raugu. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, mērču pagatavošanai, pamatēdienu, dažādu rīsu ēdienu aromatizēšanai.
LEBENSBAUM čili pipari ir lieliski piemēroti gaļas, putnu gaļas un konservu garšvielām. Šīm garšvielām ir intensīva, pikanta garša
Lebensbaum organiskā maltā saldā paprika - augļains saldums ar pikantuma nokrāsu. Lieliski piemērots dārzeņu, putnu gaļas ēdienu, sautējumu, zupu, mērču aromatizēšanai.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
NaturaVena organiskie dārzeņu buljona kubiņi. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, zupu, mērču pagatavošanai. Iepakojumā ir 6 gab. kubi, kurus ir ērti lietot un dozēt. Bez palmu eļļas.
Safrāns ir viena no dārgākajām garšvielām pasaulē, jo tā ir roku darbs.
Bolognese spageti — kurš varētu tam pretoties? It īpaši, ja tas garšo tikpat augļu un aromātisku kā mūsu garšvielu maisījums.
Specifiska garša un smarža. Lieto nelielos daudzumos, jo īpaši spēcīga smarža. Tas ēdieniem piešķir pikantu garšu un bieži aizstāj sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērots pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.