Fenugreek sēklas Ajwain, Sattva Foods, 100 g

3,29 € ar PVN

Fenugreek sēklas Ajwain - spēcīga garšviela Sākotnēji no Indijas, kultivē Āzijā un Āfrikā. Ideāli piemērots veģetāriem ēdieniem. Garša atgādina ķimenes un timiāna kombināciju.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: STV-001

Par produktu

Fenugreek sēklas Ajwain - spēcīga garšviela Sākotnēji no Indijas, kultivē Āzijā un Āfrikā. Ideāli piemērots veģetāriem ēdieniem. Garša atgādina ķimenes un timiāna kombināciju, tai ir ass aromāts ar pikantu noti. Sēklas ir mazas, ovālas formas un brūnas krāsas.

Grieķu sēklas bieži izmanto Indijas kulinārijā, lai piešķirtu ēdieniem raksturīgu aromātu un garšu, īpaši maizes vai lēcu sautējumos. To izmanto arī gurķu kodināšanā, uzkodu un garšvielu maisījumu gatavošanā. Fenugreek sēklas paver plašu garšu paleti – tās ir rūgtenas un rūgtas, sildošas, intensīvas, līdzīgas ķimenēm vai ķimeņu ķimenēm, bet ārkārtīgi spēcīgas. Pat neliels daudzums šīs garšvielas var aizēnot visa ēdiena aromātu.

Tiek uzskatīts, ka ne tikai kulinārijas izmantošana, bet arī ārstnieciskas īpašības, un Indijas tradicionālajā medicīnā to izmanto gremošanas un vēdera uzpūšanos mazinošo īpašību dēļ.

Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt sausā un vēsā vietā, prom no saules gaismas.

Ražotājs: SATTVA Foods Ltd
Izcelsmes valsts: Indija

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: 100% ķimeņu sēklas Ajwain.

Iepakots vidē, kas satur zemesriekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus produktus, kviešus, piena pulveri, soju un sinepes.

Lietošana

Izmantojiet fenheļa sēklas, lai pagatavotu sāļās uzkodas, kā arī garšotu dārzeņu ēdienus vai vienkārši uzkaisiet ar tām maizi.


Šeit ir daži izplatīti ajwain lietojumi:

Maize un plāceņi: Ajwain ir populāra Indijas maizes un plācenīšu piedeva. Gatavojot chapatis, parathas vai naan, mīklai varat pievienot tējkaroti vai divas ajwain sēklu. Sēklas ne tikai uzlabo garšu, bet arī stimulē gremošanu.

Dārzeņu ēdieni: apkaisa šķipsniņu ajwain sēklu uz vārītiem dārzeņu ēdieniem, piemēram, ceptiem kartupeļiem vai sautējumiem. Ajwain aromātiskā garša papildinās dažādu dārzeņu garšu.

Pākšaugi un lēcas: gatavošanas laikā pievienojiet Ajwain lēcu un pākšaugu ēdieniem. Tas labi sader ar dals (lēcu zupām).

Rīsu ēdieni: Ajwain sēklas var pievienot rīsu ēdieniem, piemēram, biryanis vai pulao, lai pievienotu aromātu un garšu.

Marinēti gurķi: Ajwain sēklas var pievienot marinētu gurķu maisījumam.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Fenugreek sēklas Ajwain, Sattva Foods, 100 g

Fenugreek sēklas Ajwain, Sattva Foods, 100 g

Fenugreek sēklas Ajwain - spēcīga garšviela Sākotnēji no Indijas, kultivē Āzijā un Āfrikā. Ideāli piemērots veģetāriem ēdieniem. Garša atgādina ķimenes un timiāna kombināciju.