Amchur pulveris ir izgatavots no neapstrādātiem mango, ko sagriež, žāvē saulē un sasmalcina smalkā pulverī. Amchur pulveris tiek izmantots līdzīgi kā tamarinda veģetāro un graudu ēdienu pagatavošanā. Mango pulveri parasti izmanto pikantu ēdienu, piemēram, Chana Masala Mix, Shahi Paneer un citu Indijas virtuves ēdienu pagatavošanai.
Amchur galvenokārt izmanto indiešu kulinārijā kā paskābinošu garšvielu ēdienos, kas vēlas pievienot pikantu un treknu garšu, piemēram, karijs, čatnijs, marinādēs un garšvielu maisījumos. Piešķir skābumu zupām, dālītēm un dārzeņu ēdieniem – ļoti bieži lieto kopā ar kartupeļiem, baklažāniem vai aunazirņiem. Amchur pulveris piešķir ēdienam īpašu garšu.
Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabājiet pulveri cieši noslēgtā traukā, lai vislabāk saglabātu garšu un īpašības.
Ražotājs: SATTVA Foods LtdSastāvdaļas: kaltēts mango pulveris.
Iepakots vidē, kas satur zemesriekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus produktus, kviešus, piena pulveri, soju un sinepes.
Šeit ir daži veidi, kā Amchur parasti tiek izmantots.
Kariji un mērces: Amchur var pievienot dārzeņu vai gaļas karijam un mērcēm, nodrošinot ēdienam līdzsvarotu skābumu, nepalielinot šķidruma saturu.
Čatniji un mērces: tā ir galvenā sastāvdaļa dažos čatnijos, mērcēs un mērcēs, piešķirot garšvielai skābu un augļu garšu.
Garšvielu maisījumi: Amchur ir iekļauts dažādos garšvielu maisījumos, piemēram, chaat masala, ko izmanto uzkodu un ielas ēdiena garšošanai.
Marinādes: to var pievienot gaļas vai dārzeņu marinādēm.
Uzkodas: apkaisiet ar amčura pulveri uz tādām uzkodām kā grauzdēti rieksti, popkorns vai ceptas preces.
Lietojot amčuru, vēlams sākt ar nelielu daudzumu un pielāgot pēc savas gaumes. Ņemiet vērā, ka amčurs ir garšīga alternatīva parastajām skābēm, piemēram, tamarindam vai citronam, un piešķir ēdieniem unikālu garšu.
Specifiska garša un smarža. Izmanto nelielos daudzumos, jo ir ļoti spēcīga smarža. Ēdieniem piešķir pikantu garšu, bieži vien aizvieto sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērota pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Eksotiska garšviela ar īpašu aromātu un unikālu saldu un asu garšu. Piemērots saldajiem ēdieniem un dzērieniem - putrām, mazgāšanai, jogurtam, šokolādei, augļu salātiem, kūkām, piparkūkām, kēksiem, kompotiem, maizei, cepumiem, kafijai un tējai. Nelietot termiski neapstrādātu.
Panch Puran ir populārs bengāļu garšvielu maisījums, kas izgatavots no 5 visbiežāk lietotajām eksotiskajām garšvielām, savukārt panch bengāļu valodā nozīmē piecas.
Iesala ķimenes ar asu aromātu un unikālu garšu.
Melnie pipari ir pasaulē populārākā un pazīstamākā garšviela, saukta arī par "garšvielu karali".
Fenheļa sēklām ir pievilcīga smarža, salda garša, kas atgādina anīsu vai lakricu.
Pazīstams kā "saldās ķimenes". Tas izskatās pēc ķimeņu sēklām, tikai nedaudz lielākas un atšķirīgas krāsas. Garša atgādina anīsu vai lakricu. Piemērots maizes, zivju un gaļas ēdienu, sautējumu aromatizēšanai. Piemērots dzeršanai kā tēja.
Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Jūsu ēdieniem būs maiga mandeļu garša.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša. Best before: 2023-02-25.
Garšvielas palīdz radīt ēdienus ar unikālu garšu.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Fenugreek sēklas Ajwain - spēcīga garšviela Sākotnēji no Indijas, kultivē Āzijā un Āfrikā. Ideāli piemērots veģetāriem ēdieniem. Garša atgādina ķimenes un timiāna kombināciju.
Tradicionālais indiešu garšvielu maisījums - Garam Masala. Pagatavojiet autentiskus ēdienus ar ļoti nelielu piepūli.