Žāvēts mango pulveris Amchur, Sattva Foods, 100 g

3,89 € ar PVN

Amchur Dried Mango Powder - Izgatavots no neapstrādātiem mango, tam ir augļu, saldskāba garša ar kampara un sahara notīm.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: STV-002

Par produktu

Amchur pulveris ir izgatavots no neapstrādātiem mango, ko sagriež, žāvē saulē un sasmalcina smalkā pulverī. Amchur pulveris tiek izmantots līdzīgi kā tamarinda veģetāro un graudu ēdienu pagatavošanā. Mango pulveri parasti izmanto pikantu ēdienu, piemēram, Chana Masala Mix, Shahi Paneer un citu Indijas virtuves ēdienu pagatavošanai.

Amchur galvenokārt izmanto indiešu kulinārijā kā paskābinošu garšvielu ēdienos, kas vēlas pievienot pikantu un treknu garšu, piemēram, karijs, čatnijs, marinādēs un garšvielu maisījumos. Piešķir skābumu zupām, dālītēm un dārzeņu ēdieniem – ļoti bieži lieto kopā ar kartupeļiem, baklažāniem vai aunazirņiem. Amchur pulveris piešķir ēdienam īpašu garšu.

Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabājiet pulveri cieši noslēgtā traukā, lai vislabāk saglabātu garšu un īpašības.

Ražotājs: SATTVA Foods Ltd
Izcelsmes valsts: Indija

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: kaltēts mango pulveris.

Iepakots vidē, kas satur zemesriekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus produktus, kviešus, piena pulveri, soju un sinepes.

Lietošana

Šeit ir daži veidi, kā Amchur parasti tiek izmantots.

Kariji un mērces: Amchur var pievienot dārzeņu vai gaļas karijam un mērcēm, nodrošinot ēdienam līdzsvarotu skābumu, nepalielinot šķidruma saturu.

Čatniji un mērces: tā ir galvenā sastāvdaļa dažos čatnijos, mērcēs un mērcēs, piešķirot garšvielai skābu un augļu garšu.

Garšvielu maisījumi: Amchur ir iekļauts dažādos garšvielu maisījumos, piemēram, chaat masala, ko izmanto uzkodu un ielas ēdiena garšošanai.

Marinādes: to var pievienot gaļas vai dārzeņu marinādēm.

Uzkodas: apkaisiet ar amčura pulveri uz tādām uzkodām kā grauzdēti rieksti, popkorns vai ceptas preces.

Lietojot amčuru, vēlams sākt ar nelielu daudzumu un pielāgot pēc savas gaumes. Ņemiet vērā, ka amčurs ir garšīga alternatīva parastajām skābēm, piemēram, tamarindam vai citronam, un piešķir ēdieniem unikālu garšu.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Žāvēts mango pulveris Amchur, Sattva Foods, 100 g

Žāvēts mango pulveris Amchur, Sattva Foods, 100 g

Amchur Dried Mango Powder - Izgatavots no neapstrādātiem mango, tam ir augļu, saldskāba garša ar kampara un sahara notīm.