Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Asinszāles sēklas ir barojošs augu produkts, ko izmanto pārtikas ražošanā. Šīs sēklas tiek iegūtas no sārta auga sēklām, un tām ir dažādas īpašības un labvēlīgas vielas.
Asinszāles sēklām ir intensīva smarža un salda garša. Tie ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu un ogļhidrātu avots. Šīs sēklas nodrošina arī daudzus vitamīnus un minerālvielas, tostarp dzelzi, magniju, cinku, kāliju, kalciju un fosforu.
Viena no nozīmīgajām fenheļa sēklu īpašībām ir to iespējamā ietekme uz gremošanas sistēmu. Tie var palīdzēt samazināt kuņģa skābi un uzlabot gremošanu.
Fenugreek dažādiem ēdieniem piešķir raksturīgu garšu un ir viena no galvenajām garšvielām, ko izmanto lēcu, lēcu vai aunazirņu miltu aromatizēšanai.
Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Ražotājs: SHANISastāvdaļas: fenheļa sēklas.
Linsēklas ir mazas, brūnas vai zeltainas sēklas, kas iegūtas no linu auga. Pēdējos gados linu sēklas ir kļuvušas ļoti populāras, pateicoties to labvēlīgajām īpašībām, ieguvumiem veselībai un daudzpusīgai izmantošanai kulinārijā.
Linsēklas ir mazas, brūnas vai zeltainas sēklas, kas iegūtas no linu auga. Pēdējos gados linu sēklas ir kļuvušas ļoti populāras, pateicoties to labvēlīgajām īpašībām, ieguvumiem veselībai un daudzpusīgai izmantošanai kulinārijā.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.