Fenhelim ir salda lakricas garša ar anīsa nokrāsu un pievilcīgs aromāts, ko pastiprina sausā grauzdēšana.
Fenheli izmanto cūkgaļas, jēra gaļas, trekno zivju (līdakas, lasis, skumbrijas) gatavošanā. Piemērots dzērieniem, mērcēm, salātiem, zupām un konservētiem dārzeņiem.
Sastāvdaļas: Fenheļa sēklas.
Melnie pipari ir pasaulē populārākā un pazīstamākā garšviela, saukta arī par "garšvielu karali".
Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Mandeļu milti ir labākā un veselīgākā izvēle parasto miltu vietā. Piešķir ceptiem izstrādājumiem maigu mandeļu garšu. No tiem gatavo dažādus konditorejas izstrādājumus,kas piemēroti cepumu un kūku cepšanai. Šie milti ir ļoti barojoši un tiem ir daudz noderīgu īpašību. Tie ir lielisks olbaltumvielu, šķiedrvielu un veselīgu tauku avots. Piemērots tiem,kas...
Garšvielas palīdz radīt ēdienus ar unikālu garšu.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Amchur Dried Mango Powder - Izgatavots no neapstrādātiem mango, tam ir augļu, saldskāba garša ar kampara un sahara notīm.
Tradicionālais indiešu garšvielu maisījums - Garam Masala. Pagatavojiet autentiskus ēdienus ar ļoti nelielu piepūli.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
3 iepakojuma komplekts
Fenheļa sēklām ir pievilcīga smarža, salda garša, kas atgādina anīsu.