Fenhelim ir salda lakricas garša ar anīsa nokrāsu un pievilcīgs aromāts, ko pastiprina sausā grauzdēšana.
Fenheli izmanto cūkgaļas, jēra gaļas, trekno zivju (līdakas, lasis, skumbrijas) gatavošanā. Piemērots dzērieniem, mērcēm, salātiem, zupām un konservētiem dārzeņiem.
Sastāvdaļas: Fenheļa sēklas.
Specifiska garša un smarža. Izmanto nelielos daudzumos, jo ir ļoti spēcīga smarža. Ēdieniem piešķir pikantu garšu, bieži vien aizvieto sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērota pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Eksotiska garšviela ar īpašu aromātu un unikālu saldu un asu garšu. Piemērots saldajiem ēdieniem un dzērieniem - putrām, mazgāšanai, jogurtam, šokolādei, augļu salātiem, kūkām, piparkūkām, kēksiem, kompotiem, maizei, cepumiem, kafijai un tējai. Nelietot termiski neapstrādātu.
Panch Puran ir populārs bengāļu garšvielu maisījums, kas izgatavots no 5 visbiežāk lietotajām eksotiskajām garšvielām, savukārt panch bengāļu valodā nozīmē piecas.
Iesala ķimenes ar asu aromātu un unikālu garšu.
Melnie pipari ir pasaulē populārākā un pazīstamākā garšviela, saukta arī par "garšvielu karali".
Pazīstams kā "saldās ķimenes". Tas izskatās pēc ķimeņu sēklām, tikai nedaudz lielākas un atšķirīgas krāsas. Garša atgādina anīsu vai lakricu. Piemērots maizes, zivju un gaļas ēdienu, sautējumu aromatizēšanai. Piemērots dzeršanai kā tēja.
Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Jūsu ēdieniem būs maiga mandeļu garša.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša. Best before: 2023-02-25.
Garšvielas palīdz radīt ēdienus ar unikālu garšu.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Fenugreek sēklas Ajwain - spēcīga garšviela Sākotnēji no Indijas, kultivē Āzijā un Āfrikā. Ideāli piemērots veģetāriem ēdieniem. Garša atgādina ķimenes un timiāna kombināciju.
Amchur Dried Mango Powder - Izgatavots no neapstrādātiem mango, tam ir augļu, saldskāba garša ar kampara un sahara notīm.
Tradicionālais indiešu garšvielu maisījums - Garam Masala. Pagatavojiet autentiskus ēdienus ar ļoti nelielu piepūli.