Organiskos aunazirņu miltus iegūst no maltiem aunazirņiem. Viņiem ir nedaudz riekstu garša. Var lietot vienu pašu vai kā piedevu citiem miltiem. Iesakām cept maizi, gatavot makaronus, pankūkas.
Aunazirņu miltiem ir spēcīgas saistošas īpašības, tāpēc tie ir lieliski piemēroti zupu un mērču biezināšanai.
Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Sastāvdaļas: Organiskie aunazirņu milti
Uzturvērtība uz 100 g
Enerģētiskā vērtība | 1518 kJ/ 361 kcal |
Tauki | 6,2 g |
no kuriem piesātinātās taukskābes | 0.9 g |
Ogļhidrāti | 48,0 g |
no tiem cukuri | 2.7 g |
Šķiedru materiāli | 13,0 g |
Olbaltumvielas | 22 g |
Sāls | 0.06 g |
Aunazirņu miltus izmanto Tuvo Austrumu un Indijas virtuvē.
Tam ir spēja "saistīt" citas sastāvdaļas, tāpēc tās izmanto kā biezinātāju vai olu aizstājēju. Piemērots cepšanai, jaukšanai ar citiem miltiem; izmanto mērču, humusu, falafelu, pakoras, austrumu saldumu pagatavošanai.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Mandeļu milti ir labākā un veselīgākā izvēle parasto miltu vietā. Piešķir ceptiem izstrādājumiem maigu mandeļu garšu. No tiem gatavo dažādus konditorejas izstrādājumus,kas piemēroti cepumu un kūku cepšanai. Šie milti ir ļoti barojoši un tiem ir daudz noderīgu īpašību. Tie ir lielisks olbaltumvielu, šķiedrvielu un veselīgu tauku avots. Piemērots tiem,kas...
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Organiski pilngraudu griķu milti.
Izgatavots no svaigiem kokosriekstiem. Piemērots ceptu un desertu pagatavošanai, mērču un zupu biezināšanai. Ir daudz šķiedrvielu. Piemērots vegāniem. Papildus pievienotajam cukuram produkts satur dabiskos cukurus. Bez krāsvielām un konservantiem.