Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Atklājiet augstas kvalitātes augu olas aizstājēju, ideāli piemērotu vegāniskai, bezglutēna un bioloģiskai diētai!
Mandeļu milti ir labākā un veselīgākā izvēle parasto miltu vietā. Piešķir ceptiem izstrādājumiem maigu mandeļu garšu. No tiem gatavo dažādus konditorejas izstrādājumus,kas piemēroti cepumu un kūku cepšanai. Šie milti ir ļoti barojoši un tiem ir daudz noderīgu īpašību. Tie ir lielisks olbaltumvielu, šķiedrvielu un veselīgu tauku avots. Piemērots tiem,kas...
Kakao sviests - tās ir uzturā lietojamas taukvielas, kuras iegūst no neapstrādātām kakao pupiņām. Sviestam ir maiga šokolādes garša.
Organiskais vieglais agaves sīrups ir veselīgāka alternatīva cukuram. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.
Augstā šķiedrvielu satura dēļ psyllium sēklas kļūst arvien populārākas.
Piemērots desertu, kūku, kūku, dzērienu un citu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai.
Lieliski piemērots lietošanai saldos cepumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Atklājiet veselīgāku alternatīvu tradicionālajam cukuram – NaturAvena dabīgais saldinātājs, kas apvieno eritritolu un stēvijas glikozīdus.
Tas ir lielisks dabisks saldinātājs, bagāts ar kāliju, šķiedrvielām un antioksidantiem. Nesatur ĢMO un piemērots vegāniem.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Tumšās agaves sīrups ir mazāk apstrādāts nekā gaišais agaves sīrups, un tam ir intensīvāka karameļu garša. Tā ir veselīgāka cukura alternatīva. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Saldinātājs ir ieteicams diētu ievērotājiem, kuriem rūp slaida figūra un veselīgs dzīvesveids.To lieto cukura vietā karstos un aukstos dzērienos un desertos.
Produkts, ko izmanto ketogēnajā diētā. Zems cukura saturs. Augsts šķiedrvielu un olbaltumvielu saturs.
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.