Reduced price!
Organiskie bulgura putraimi EKO PLANET, 1 kg

-20%

Organiskie bulgura putraimi EKO PLANET, 1 kg

4,79 € ar PVN

5,99 € ar PVN

Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem.
Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.

Produkts pievienots grozam.

Code: PHH114139625

Sertifikāti:
Galiojimo data: 2025-08-31

Par produktu

Bulgur ir cieto kviešu mannas putraimi, kas iegūta telpiskā procesā, kurā kviešus attīra, nomizo un žāvē.
Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, vitamīnus, minerālvielas, kalciju un dzelzi.
Bulgurs ir īpaši populārs Tuvo Austrumu un Vidusjūras valstu virtuvēs. Šo graudu pielietojums ir īpaši plašs, bulgurs lieliski piemērots zupu, salātu, dažādu sautējumu, putru, plovu vai pat desertu pagatavošanai.
Garša: sagatavotajiem "bulgur" putraimiem ir patīkama riekstu garša.
Uzglabāšanas nosacījumi: pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtā iepakojumā, sausā, vēsā vietā.

Sastāvdaļas

Sastāvs: 100% organiskie cietie kvieši.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība 1431 kJ/ 342 Kcal
Tauki 12.0 g
 no kā piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 60 g
 - no kuriem cukuri 2 g
Šķiedru materiāli 16.0 g
Olbaltumvielas 12.0 g
Sāļi 0.03 g

Lietošana

Nomazgājiet bulguru un iemērciet to aukstā ūdenī vairākas minūtes. Vāra ūdenī (attiecībā 1:2) apmēram 7-8 minūtes, ļauj uzbriest vēl 5 minūtes.
Bet atcerieties pielāgot gatavošanas laiku un šķidruma attiecību atbilstoši jūsu bulgura graudu veidam un izmēram. Smalkais bulgurs izcepsies ātrāk nekā lielāks. Eksperimentējiet ar dažādām garšām un sastāvdaļām, lai atrastu savu iecienītāko veidu, kā baudīt šo daudzpusīgo graudu!

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskie bulgura putraimi EKO PLANET, 1 kg

Organiskie bulgura putraimi EKO PLANET, 1 kg

Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem.
Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.