Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt istabas temperatūrā.
Sastāvs: organisks tumšās agaves sīrups apstrādāts līdz 45°C.
Iepakots vidē, kas var saturēt lipekļa, riekstu, sojas un sezama pēdas.
Uzturvērtība 100 g
Enerģētiskā vērtība |
1297 kJ/310 kcal |
Tauki |
0 g |
- no kā piesātinātās taukskābes |
0 g |
Ogļhidrāti |
71 g |
- no kuriem cukuri |
71 g |
Šķiedru materiāli |
5.7 g |
Olbaltumvielas |
0 g |
Sāļi |
0 g |
Lieliski piemērots saldajiem konditorejas izstrādājumiem un mērcēm cukura vietā. Bez ĢMO.
Tumšās agaves sīrups ir mazāk apstrādāts nekā gaišais agaves sīrups, un tam ir intensīvāka karameļu garša. Tā ir veselīgāka cukura alternatīva. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Organiskais vieglais agaves sīrups ir veselīgāka alternatīva cukuram. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Lieliski piemērots lietošanai saldos cepumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.