Jums reikės:
Jums vajadzēs:
2 banānus
2 olas
Pus glāzes piena
1 glāzi mandeļu miltu
Pus glāzes miltu
Karoti cepamā pulvera
0,25 tējkaroti vaniļas ekstraktu
Pagatavošana:
Sasmalciniet banānus līdz vienmērīgai masai. Pievienojiet olas, pienu un labi samaisiet. Pieberiet miltus, un labi samaisiet. Pieberiet cepamo pulveri, vaniļas ekstraktu un mandeļu miltus. Visu labi samaisiet. Cepiet karstā eļļas un sviesta maisījumā, kamēr pankūkas apcepsies no abām pusēm.
Labi apetīti!
Tas ir tīrs sviests, lieliski piemērots lietošanai kulinārijā, piemēram, cepšanā (uzglabāt ļoti augstā temperatūrā). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Organiskās mandeles ir lieliska un barojoša uzkoda. Apstrādātus riekstus izmanto mandeļu miltu, mandeļu piena un mandeļu sviesta pagatavošanai.
Pilngraudu milti ir lieliski piemēroti pilngraudu maizes cepšanai, dārzeņu un pākšaugu pastešu biezināšanai un pilngraudu makaronu pagatavošanai.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties