Reduced price!
Organiskais cieto kviešu kuskuss Alce Nero, 500 g

-25%

Organiskais cieto kviešu kuskuss Alce Nero, 500 g

2,44 € ar PVN

3,25 € ar PVN

Organiskais cieto kviešu kuskuss Alce Nero ir izgatavots tikai no 100% itāļu cietajiem kviešiem. Kuskuss ir tipisks Ziemeļāfrikas ēdiens, kas sastāv no granulētas cieto kviešu mannas. Alce Nero kuskusa ražošanas process ietver tradicionālos šī produkta sagatavošanas posmus. Tas ir mannas putraimi un ūdens maisījums, ko pēc tam tvaicē un žāvē karstā gaisā.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: EP-KUSKAN-500

Sertifikāti:

IT-BIO-009
IT

Par produktu

Kuskuss ir vitamīnu un minerālvielu avots. To ēd kopā ar dažādiem piederumiem, piemēram, dārzeņiem. Sastāv no daudzām smalkām granulām, kas izgatavotas no cietajiem kviešiem, tas ir kļuvis par populāru alternatīvu rīsiem un makaroniem. Tā ir Ziemeļāfrikas virtuves sastāvdaļa, īpaši tādās valstīs kā Maroka, Alžīrija, Tunisija un Lībija. Gatavojot tas pārvēršas pūkainā konsistencē, ar maigu garšu un lieliski der salātiem, piedevām vai putrām.
Kuskuss ir daudzpusīgs, un to var izmantot dažādos ēdienos. To bieži pasniedz kā piedevu vai izmanto kā pamatu sautējumiem, tagīniem un citiem garšīgiem ēdieniem. Kuskusam ir viegla, pūkaina tekstūra un maiga garša, kas padara to par populāru izvēli dažādās receptēs. Tas ir salīdzinoši ātri pagatavojams, padarot to par ērtu izvēli noslogotām virtuvēm.

Bioloģiskie graudi tiek audzēti un pārstrādāti, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai graudus pasargātu no kaitēkļiem un saglabātu tos pēc iespējas ilgāk, tie tiek pakļauti mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.
Uzglabāšanas nosacījumi: pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtā iepakojumā, sausā, vēsā vietā.

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: bioloģiska pilngraudu cieto kviešu manna, ūdens
Iepakots vidē, kas var saturēt lipekļa, riekstu, sojas un sezama pēdas.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība 1453 KJ, 346 Kcal
Tauki 2.4 g
 no kā piesātinātās taukskābes 0.5 g
Ogļhidrāti 66 g
no kuriem cukuri 1.9 g
Šķiedru materiāli 6.4 g
Olbaltumvielas 12 g
Sāļi 0 mg

Lietošana

Sagatavošana:
Zemā un platā katlā ieber 70g kuskusa uz cilvēku, pievieno 1 ēdamkaroti neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas un samaisa. Vienai personai pievieno 100 ml verdoša sālsūdens. Nosedziet un atstājiet 5 minūtes, pēc tam vēlreiz samaisiet. Ja vēlaties, varat paturēt uz mazas uguns 1-2 minūtes, pievienojot nedaudz sviesta. Pasniedziet ar iecienītākajiem piedevām.


Pasniegšanas idejas:

Garnīrs: Pasniedziet kuskusu kā vienkāršu piedevu gaļas, grauzdētu dārzeņu vai sautējumu cepšanai.

Salāti: kuskuss var būt salātu pamats. Apkaisa to ar sasmalcinātiem dārzeņiem, zaļumiem un vinegreta mērci.

Pildījums: kuskusu var izmantot kā pildījumu ceptiem dārzeņiem, piemēram, paprikai vai tomātiem.

Brokastis: Saldināts vārīts kuskuss ar medu, riekstiem un augļiem.

Kuskuss ir daudzpusīgs, tāpēc droši eksperimentējiet ar dažādām garšām un sastāvdaļām, lai tās atbilstu savai gaumei un ēdienam, ko gatavojat.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskais cieto kviešu kuskuss Alce Nero, 500 g

Organiskais cieto kviešu kuskuss Alce Nero, 500 g

Organiskais cieto kviešu kuskuss Alce Nero ir izgatavots tikai no 100% itāļu cietajiem kviešiem. Kuskuss ir tipisks Ziemeļāfrikas ēdiens, kas sastāv no granulētas cieto kviešu mannas. Alce Nero kuskusa ražošanas process ietver tradicionālos šī produkta sagatavošanas posmus. Tas ir mannas putraimi un ūdens maisījums, ko pēc tam tvaicē un žāvē karstā gaisā.