Kausētais sviests „Ghi“ tiek iegūts, sildot sviestu zemā temperatūrā, līdz viss ūdens iztvaiko, atdalās no taukiem un rezultātā tiek iegūts sviests zeltainā krāsā. Tam raksturīga salda, maiga riekstu garša. Tas pagatavotajam ēdienam piešķirt unikālu garšu un aromātu.
Labā garša nav vienīgā šīs sviesta priekšrocība. Augstā temperatūrā tas nesasalst un nezaudē savu garšu, jo ūdens (vārīšanās temperatūrā 100°C) tā sagatavošanas laikā iztvaiko un olbaltumvielas (sadegot 125°C temperatūrā) atdalās. Kausēts sviests lieliski der cepšanai, sautēšanai, sacepumiem un fritēšanai. Uzlabojiet putras garšu un piešķiriet tai spīdumu. Piešķiriet zupai vai jebkurai mērcei dzeltenu nokrāsu, uzlabojot uzturvērtību kvalitātes īpašības. Piemērots zīdaiņiem un bērniem.
Ajūrvēda jau sen ir pazīstama kā „Ghi“ kvalitātes uzlabotājs.
Ražotājs: UAB EKO PIRK.
Sastāvdaļas: kausēts sviests * (piena tauki 99,8%, ūdens 0,2%).
* alergēni.
Bez laktozes.
Uzturvērtība 100 g
Enerģijas vērtība | 3693 kJ/ 898 kcal |
Tauki | 99.8 g |
- No tiem piesātinātie | 65 g |
olbaltumvielas | <0.1 g |
Ogļhidrāti | <0.1 g |
Sāls | <0.1 g |
Izmantojiet cepšanai un grauzdēšanai eļļas vietā. Lietojiet arī kā garšvielas putrām, zupām, sautējumiem.
Organiskie garengraudu brūnie rīsi saglabā visas vērtīgās sastāvdaļas sēnalā, padarot to vērtīgāku par lobītiem graudiem. Brūnie rīsi ieteicami kā piedeva gaļas ēdieniem, salātiem un eksotiskiem ēdieniem.
Organiskās zelta linu sēklas ir barojošas sēklas, ko izmanto pārtikas ražošanā.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk var pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk var pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Organiski sasmalcināti kukurūzas putraimi, iegūti no kukurūzas graudiem. No tiem gatavo slaveno itāļu polentu, kas var būt arī salda, piem. brokastīs ar žāvētiem augļiem, un sāļie - ar galvenajiem ēdieniem.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Organiskie dzeltenie zirņi ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Griķi satur daudz šķiedrvielu, antioksidantus un visas neaizstājamās aminoskābes, kas ir ārkārtīgi noderīgas cilvēka organismam. Organiski grauzdētus griķu putraimus parasti izmanto kā vakariņu sastāvdaļu kopā ar dārzeņiem vai gulašiem un kā piedevu zupām, sautējumiem un pastētēm.
Sasmalcinātas auzas ir garšīga un barojoša piedeva ēdienreizēm. Tas ir izgatavots no lobītiem un šķeltiem auzu graudiem.
Organiskajiem pilngraudu basmati rīsiem ir maiga riekstu garša un unikāls aromāts.
Bioloģiskās griķu pārslas lieliski piemērotas putrām, desertiem, sausām brokastīm, griķu maizes bagātināšanai. Ar zemu tauku saturu, bez cukura.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Bezglutēna makaroni, kas izgatavoti no brūno rīsu miltiem.
Makaroni ir izgatavoti no 100% aunazirņiem.
Kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.
Malto soju izmanto kā gaļas aizvietotāju. Piemērota kotlešu vai pildījuma pagatavošanai. Bez ĢMO.
Organiskās rupjās auzu pārslas. Auzām ir viegla, maiga garša un tās sniedz sāta sajūtu. Lieliski piemērots putrām, sausām brokastīm, iesalam, plācenīšiem. Ir daudz šķiedrvielu. Zems cukura saturs.
Vērtīga izvēle brokastīm vai veselīgai un ātrai uzkodai visas dienas garumā!
Vērtīga izvēle brokastīm vai veselīgai un ātrai uzkodai visas dienas garumā!
Vērtīga izvēle brokastīm vai veselīgai un ātrai uzkodai visas dienas garumā!
Pilngraudu milti ir lieliski piemēroti pilngraudu maizes cepšanai, dārzeņu un pākšaugu pastešu biezināšanai un pilngraudu makaronu pagatavošanai.
Organiskās sojas pupiņas ir lielisks augu izcelsmes olbaltumvielu avots.