Sale!
Organiskie bulgura putraimi EKO PLANET, 400 g

Organiskie bulgura putraimi EKO PLANET, 400 g

3,29 € ar PVN

Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem.
Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.

Produkts pievienots grozam.

Code: EP-BULG-400

Sertifikāti:
Galiojimo data: 2026-03-31

Par produktu

Bulgur ir cieto kviešu mannas putraimi, kas iegūta telpiskā procesā, kurā kviešus attīra, nomizo un žāvē.
Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, vitamīnus, minerālvielas, kalciju un dzelzi.
Bulgurs ir īpaši populārs Tuvo Austrumu un Vidusjūras valstu virtuvēs. Šo graudu pielietojums ir īpaši plašs, bulgurs lieliski piemērots zupu, salātu, dažādu sautējumu, putru, plovu vai pat desertu pagatavošanai.
Garša: sagatavotajiem "bulgur" putraimiem ir patīkama riekstu garša.
Uzglabāšanas nosacījumi: pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtā iepakojumā, sausā, vēsā vietā.

Sastāvdaļas

Sastāvs: 100% organiskie cietie kvieši.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība 1431 kJ/ 342 Kcal
Tauki 12.0 g
no kā piesātinātās taukskābes 0 g
Ogļhidrāti 60 g
 - no kuriem cukuri 2 g
Šķiedru materiāli 16.0 g
Olbaltumvielas 12.0 g
Sāļi 0.03 g

Lietošana

Nomazgājiet bulguru un iemērciet to aukstā ūdenī vairākas minūtes. Vāra ūdenī (attiecībā 1:2) apmēram 7-8 minūtes, ļauj uzbriest vēl 5 minūtes.
Bet atcerieties pielāgot gatavošanas laiku un šķidruma attiecību atbilstoši jūsu bulgura graudu veidam un izmēram. Smalkais bulgurs izcepsies ātrāk nekā lielāks. Eksperimentējiet ar dažādām garšām un sastāvdaļām, lai atrastu savu iecienītāko veidu, kā baudīt šo daudzpusīgo graudu!

Dažādi bulgura lietošanas veidi
Libānas Tabbouleh salāti. Šis ir viens no populārākajiem Bulgur izmantošanas veidiem. Šos salātus ir ļoti viegli pagatavot. Vārītus un atdzesētus bulgura graudus sajauc ar sasmalcinātiem tomātiem, gurķiem, pētersīļiem, piparmētru, citronu sulu, olīveļļu un pēc garšas pievieno sāli. Visu samaisa un pasniedz.
Plovs un graudu bļodas. Bulgur putraimi ir lielisks pamats graudu bļodām vai alternatīva plovam. Pievienojiet vārītus dārzeņus, olbaltumvielas (piemēram, grauzdētu vistu vai aunazirņus) un savu iecienītāko mērci vai pildījumu.
Pildījums. Izmantojiet bulguru kā pildījumu dārzeņiem, piemēram, paprikai, tomātiem vai cukini. Sajauciet vārītu bulguru ar sautētiem dārzeņiem, zaļumiem un garšvielām, pēc tam pildiet dārzeņus un cepiet, līdz tie mīksti.
Burgeri un kotletes. Bulguru var pievienot kotlešu vai burgeru maisījumiem kā saistvielu. Tas palīdz noturēt maisījumu kopā un piešķir mazliet riekstu garšu un tekstūru.

Brokastīs putra. Bulguru var pagatavot ar pienu vai ūdeni un pasniegt kā siltu brokastu putru. Saldiniet ar medu, savu iecienītāko sīrupu vai ievārījumu un pievienojiet augļus un riekstus, lai iegūtu papildu garšu un uzturvērtību.
Zupas un sautējumi. Pievienojiet vārītu bulguru zupām un sautējumiem, lai pievienotu bagātību un tekstūru. Tas ir lieliski piemērots dārzeņu zupām vai sātīgiem ziemas sautējumiem.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskie bulgura putraimi EKO PLANET, 400 g

Organiskie bulgura putraimi EKO PLANET, 400 g

Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem.
Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.