Kokosriekstu eļļu var izmantot: veģetāriem, vegāniem, Āzijas ēdieniem, saldumiem, cepšanai vai mērcēm.
Organiskā auksti spiesta kokosriekstu eļļa:
• 100% bioloģisks produkts
• Nerafinēts
• Aukstā presēšana
• Vispirms nospiediet
• Nebalināts
Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabāt vēsā, sausā vietā, prom no tiešiem saules stariem. Šķidrina no 24C.
Ražotājs: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.
Izcelsmes valsts: Filipīnas.
Sastāvdaļas: Organiska auksti spiesta tīra nerafinēta pārtikas kvalitātes kokosriekstu eļļa.
Uzturvērtība uz 100 g
Enerģija | 3765.9 kJ/ 900.1 kcal |
Tauki | 99.9 g |
- no tiem piesātinātās taukskābes | 94.6 g |
Ogļhidrāti | 0 g |
- no kuriem cukurs | 0 g |
Olbaltumvielas | 0 g |
Sāļi | 0 g |
Lietošana: organisko auksti spiestu kokosriekstu eļļu var izmantot cepšanai, sautēšanai, cepšanai vai grauzdēšanai. Tā var būt alternatīva tiem, kas vēlas aizstāt sviestu vai margarīnu.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Lieliski piemēroti biezputru, zupu un dažādu konditorejas izstrādājumu pagatavošanai.
Lieliski piemēroti biezputru, zupu un dažādu konditorejas izstrādājumu pagatavošanai.
Kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.
Organiskās sojas pupiņas ir lielisks augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.
Pilngraudu, aromātiski melnie rīsi ar izcilu garšu.
Šie tagliatelle tipa makaroni lieliski sader ar dažādām mērcēm.