Reduced price!
Bioloģiskās smalkās auzu pārslas EKO PLANET, 800 g

-20%

Bioloģiskās smalkās auzu pārslas EKO PLANET, 700 g

3,99 € ar PVN

4,99 € ar PVN

Tā ir ātri pagatavojama, viegla, ātri sagremojama labība, kas sniedz daudz enerģijas.

Produkts pievienots grozam.

Code: EP-AVID-700

Sertifikāti:
Galiojimo data: 2025-08-08

Par produktu

Smalkās auzu pārslas ir lieliska izvēle brokastīm, pateicoties pagatavošanas iespēju daudzveidībai – var pagatavot gan saldu putru, gan aromatizēt ar riekstiem vai dārzeņiem. Tie ir ātri pagatavojami, viegli, ātri sagremojami graudaugi, kas sniedz daudz enerģijas.

Smalkas auzu pārslas bieži izmanto dažādiem kulinārijas mērķiem, piemēram, cepšanai, putras gatavošanai vai pievienošanai smūtijiem. Tie ir pazīstami ar savu spēju absorbēt šķidrumus ātrāk nekā apjomīgākās auzu pārslas, padarot tās par populāru izvēli ātri pagatavojamām auzu pārslām.

Bioloģiskās auzas tiek audzētas un apstrādātas, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai graudus pasargātu no kaitēkļiem un saglabātu tos pēc iespējas ilgāk, tie tiek pakļauti mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.
Uzglabāšanas nosacījumi: pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtā iepakojumā, sausā, vēsā vietā.

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: bioloģiskās auzu pārslas.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība 1530 kJ, 370 Kcal
Tauki 6.9 g
no kā piesātinātās taukskābes 1.2 g
Ogļhidrāti 56 g
 - no kuriem cukuri 1.3 g
Šķiedru materiāli 11 g
Olbaltumvielas 14 g
Nātrijs <0.01 g

Lietošana

Pagatavošana: neizmērcētas pārslas vāra ūdenī proporcijā 1:2 apmēram 3-5 minūtes
Šeit ir daži no visizplatītākajiem smalko auzu pārslu lietojumiem:
1. Putra: vienmērīgu un krēmīgu putru parasti gatavo no smalkām auzu pārslām. Sasmalcinātas auzas pagatavojas ātrāk nekā lielākās auzas, tāpēc tās ir ērta izvēle ātrām, siltām brokastīm.
2. Ceptas preces: smalkas auzu pārslas var pievienot maizes izstrādājumu receptēm, piemēram, cepumiem, smalkmaizītēm un maizei. Tie piešķir auzām smalku garšu un veicina gala produkta tekstūru.
3. Smūtiji: samaisiet smalkas auzu pārslas smūtijos, lai iegūtu lielāku biezumu un uzturvērtību. Pārslas nodrošina krēmīgu konsistenci bez papildu biezinātājiem.
4. Pankūkas un vafeles: pankūku vai vafeļu mīklai var pievienot smalkas auzu pārslas, lai ēdienam pievienotu tekstūru un riekstu garšu.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Bioloģiskās smalkās auzu pārslas EKO PLANET, 700 g

Bioloģiskās smalkās auzu pārslas EKO PLANET, 700 g

Tā ir ātri pagatavojama, viegla, ātri sagremojama labība, kas sniedz daudz enerģijas.