Reduced price!
Kaņepju sēklas AMRITA, 250 g

-25%

Kaņepju sēklas AMRITA, 250 g

2,24 € ar PVN

2,99 € ar PVN

Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.

Produkts pievienots grozam.

Code: A-KANF-250

Galiojimo data: 2024-11-30

Par produktu

Kaņepju sēklas savā uzturā jāiekļauj tiem, kam rūp sava sirds un asinsvadu veselība, jo tajās esošajām taukskābēm piemīt holesterīna līmeni asinīs pazeminājoša īpašība. Kaņepju sēklās esošās šķiedrvielas uzlabo gremošanu, attīra organismu un paātrina vielmaiņu, tāpēc izvēlies šīs sēklas, lai bagātinātu dažādus ēdienus savā ikdienas uzturā.

Ražotājs: AMRITA
Izcelsmes valsts: Lietuva

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: Nelobītas kaņepju sēklas.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība 2071 kJ/ 496 kcal
Olbaltumvielas 24.6 g
Tauki 30.2 g
Ogļhidrāti 31.47 g
- no tiem cukuri 0 g
Skaidulinės medžiagos 24.2 g
Nātrijs 0.023 g
D vitamīns 5 µg (100% RPN – ieteicamā dienas deva)
E vitamīns 2.76 mg (23% RPN)
Omega-3 19.17%
Omega-6 56.74%
Omega-9 9.04%

Lietošana

Nelobītas šķiedras kaņepju sēklas izmanto tradicionālo ēdienu pagatavošanai:

1) karsti kartupeļi ar ceptām un sālītām kaņepju sēklām;

2) kaņepju sāls - sēklas apgrauzdē līdzīgi kā linsēklām, samaļ, pievieno sāli, ķiplokus un citas garšvielas. Ēd ar kartupeļiem, citiem dārzeņiem, pievienojot dažādiem ēdieniem, salātiem, zupām;

3) lēni cepama maize ir garšīga.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Kaņepju sēklas AMRITA, 250 g

Kaņepju sēklas AMRITA, 250 g

Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.