Organiski kaltēti dateles Deglet Nour bez kauliņiem EKO PLANET, 750 g

8,99 € ar PVN

Organiski kaltēti dateles bez pievienotā cukura.
Gardas, maigas dateles, kuras var izmantot kā uzkodu vai kā saldu sastāvdaļu dzērienos, krēmos, cepumos, kūkās un konfektēs. 100% pārstrādājams iepakojums.

Produkts pievienots grozam.

Code: EP-DAT-750

Sertifikāti:

LT-EKO-001
Non EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-11-29

Par produktu

Datumu veids - "Deglet Nour".

Dateles ir dateļpalmu (vai dateļpalmu) augļi, kuru dzimtene ir Tuvie Austrumi un Ziemeļāfrika.

Dateles žāvēšanas process ietver nogatavojušos datumu novākšanu, tīrīšanu un žāvēšanu, piemēram, žāvēšanu saulē vai mehānisku žāvēšanu krāsnīs vai dehidratatoros. Šis dehidratācijas process palīdz pagarināt augļu glabāšanas laiku un koncentrē dabiskos cukurus, piešķirot žāvētām datelēm to saldo garšu.

Žāvēti dateles ir populāra un barojoša uzkoda, ko bieži izmanto dažādiem kulinārijas mērķiem, gan saldiem, gan sāļiem. Šis auglis ir pazīstams ar savu augsto enerģijas saturu, jo tas ir bagāts ar dabīgiem cukuriem, šķiedrvielām, vitamīniem (piemēram, B vitamīniem) un minerālvielām (piemēram, kāliju un magniju). Dateles tiek izmantotas arī kā dabīgie saldinātāji receptēs, un no kaltētiem datelēm gatavotu dateļu pastu vai dateļu sīrupu var izmantot kā veselīgāku alternatīvu apstrādātam cukuram cepšanā un kulinārijā.

Pateicoties dabiskajam cukura saturam, kaltēti dateles ir ātrs enerģijas avots. Tas padara randiņus par populāru izvēli sportistiem un cilvēkiem, kuri meklē dabisku enerģijas lādiņu.

Bioloģiskās dateles audzē un žāvē, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu riekstus no kaitēkļiem un saglabātu tos pēc iespējas ilgāk, tie tiek pakļauti mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.

Uzglabāšanas apstākļi: pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtā iepakojumā, sausā, vēsā vietā, prom no tiešiem saules stariem.

Svarīgs! Interneta veikalā norādītās uzturvērtības vai cita informācija var atšķirties no informācijas uz produkta iepakojuma.

Ražotājs: UAB EKO PLANET
Izcelsmes valsts: ES nē

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: bioloģiski žāvēti dateles bez kauliņiem. (Lai gan datumi ir bez kauliņiem, pārbaudiet, vai nav palikuši akmeņi).

Iepakots vidē, kas var saturēt lipekļa, riekstu, sojas un sezama pēdas.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība 100 g

Enerģētiskā vērtība 1067 kJ/ 255 kcal
Tauki 0.20 g
        - tostarp piesātinātie     0.1 g
Ogļhidrāti 68.0 g
        - tostarp cukuri 68 g
Šķiedrvielas 4.00 g
Olbaltumvielas 3.20 g
Sāls 0.025 g
Nātrijs 0.010g

Lietošana

Žāvēti dateles ir ērta un daudzpusīga uzkoda, ko var izmantot arī dažādās receptēs. Lūk, kā izmantot žāvētus datumus:

Ēd kā uzkodu:

– Žāvētas dateles ir garšīgas bez jebkādām piedevām. Jūs varat vienkārši paķert dažas kā ātras un veselīgas uzkodas.
- Pārbaudiet, vai datumos nav bedrīšu vai cietu gabalu, un noņemiet tos pirms ēšanas.

Rehidrējiet tos:

- Ja vēlaties maigāku tekstūru, varat rehidrēt žāvētās dateles. Lai to izdarītu, iemērciet tos siltā ūdenī 10-15 minūtes, līdz tie kļūst briest un mīkstāki. Nokāš un bauda.

Izmantošana maizes izstrādājumos:

- Sasmalcinātas: sagrieziet kaltētos datumus un pievienojiet tos ceptiem izstrādājumiem, piemēram, smalkmaizītēm, cepumiem, maizei vai kūkām, lai iegūtu saldu un košļājamu tekstūru.
- Dateļu pasta: sasmalciniet dateļu pastu virtuves kombainā, samaisot žāvētās dateles ar nedaudz silta ūdens. Dateļu pasta ir dabisks saldinātājs, un to var izmantot, lai aizstātu cukuru maizes izstrādājumos.
- Pildījums: žāvētas dateles var izmantot kā pildījumu mājputnu gaļai vai citai gaļai. Tie lieliski sader ar tādām sastāvdaļām kā rieksti vai siers.
- Mērces un marinādes: mērcēm un marinādēm varat pievienot smalki sagrieztas vai biezenī sagrieztas kaltētas dateles, lai iegūtu saldu un pikantu garšu.

Smūtiji: smūtijiem var pievienot kaltētus datumus, lai iegūtu dabisku saldumu un pievienotu šķiedrvielu. Pirms sajaukšanas noteikti iemērciet datumus siltā ūdenī, lai tie kļūtu mīksti.

Salāti: Sasmalciniet žāvētas dateles un izmantojiet tos salātos. Tas salātiem piešķirs saldumu. Dateles labi sader arī ar salātiem, kas satur riekstus, fetas sieru un zaļumus.

Auzu pārslas un putra: pievienojiet sasmalcinātas žāvētas dateles savām rīta auzu pārslām vai graudaugiem, lai iegūtu dabisku saldumu un jauku košļājamo tekstūru.

Deserti: kaltētus dateles var izmantot dažādās desertu receptēs, tostarp pudiņos, kūkās un enerģijas batoniņos.

Pildīti kaltēti datumi: lai iegūtu ātru un garšīgu uzkodu vai desertu, piepildiet kaltētās dateles ar tādām sastāvdaļām kā rieksti, mandeļu sviests vai krējuma siers.

Enerģijas kodumi: pagatavojiet enerģijas kumosus, sajaucot žāvētas dateles ar riekstiem, sēklām un citām sastāvdaļām, piemēram, kakao pulveri vai kokosriekstu skaidiņām. Satiniet maisījumu kumosa lieluma bumbiņās.

Žāvētiem datumiem ir ilgs glabāšanas laiks. Uzglabājiet tos hermētiskā traukā vēsā, sausā vietā, lai saglabātu kvalitāti.

Žāvēti datumi ir dabiski saldi un bagāti ar uzturvielām, tostarp šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām, padarot tos par barojošu papildinājumu jūsu ikdienas uzturam.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiski kaltēti dateles Deglet Nour bez kauliņiem EKO PLANET, 750 g

Organiski kaltēti dateles Deglet Nour bez kauliņiem EKO PLANET, 750 g

Organiski kaltēti dateles bez pievienotā cukura.
Gardas, maigas dateles, kuras var izmantot kā uzkodu vai kā saldu sastāvdaļu dzērienos, krēmos, cepumos, kūkās un konfektēs. 100% pārstrādājams iepakojums.