SVARĪGI! Šīs preces piegāde var ilgt līdz 5 darba dienām.
Droši baudiet kaltētus mango, ja saldumu vietā vēlaties kaut ko garšīgu. Tie ir lieliski piemēroti arī ātrai uzkodai un izsalkuma remdēšanai. Šiem mango, kas nāk tieši no saulainās Šrilankas, ir dabiska garša, maigs saldums un neticams aromāts!
Šo populāro uzkodu pagatavo, dehidrējot gatavu mango šķēles. Žāvēšanas process noņem no augļiem mitrumu, saglabā tos un pagarina to glabāšanas laiku. Žāvēts mango saglabā lielāko daļu svaiga mango saldās un tropiskās garšas.
Žāvētu mango bieži bauda vienu pašu vai pievieno maisījumiem, granolai vai jogurtam. To var izmantot arī cepšanai, ēdiena gatavošanai vai kā piedevu salātiem un desertiem. Turklāt kaltēti mango ir labs vitamīnu un minerālvielu, īpaši C vitamīna un A vitamīna, avots. Tomēr žāvētos augļus vajadzētu lietot ar mēru, jo tie ir koncentrēts dabisko cukuru avots un var saturēt daudz kaloriju.
Šie kaltētie mango ir lieliski piemēroti desertu, konditorejas izstrādājumu, putru aromatizēšanai. Tie satur daudz šķiedrvielu, tiem nav pievienots cukurs, un tie satur dabiskos cukurus. Arī bez krāsvielām un konservantiem.
Bioloģiskie augļi tiek audzēti un apstrādāti, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu augļus no kaitēkļiem un saglabātu tos pēc iespējas ilgāk, tie tiek pakļauti mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.
Uzglabāšanas nosacījumi: pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtā iepakojumā sausā, vēsā vietā.
Sastāvdaļas: bioloģiski žāvēts mango.
Iepakots vidē, kas satur glutēnu, riekstus, sezamu, soju saturošus produktus.
Uzturvērtība uz 100 g
Enerģētiskā vērtība |
1435 kJ/339 kcal |
Tauki |
2.5 g |
-no kuriem piesātinātie |
0.6 g |
Ogļhidrāti |
68.8 g |
- no kuriem cukuri |
67.4 g |
Šķiedru materiāli |
9.4 g |
Olbaltumvielas |
3.3 g |
Sāļi |
0.070 g |
Žāvēts mango var būt daudzpusīga dažādu ēdienu un uzkodu sastāvdaļa. Šeit ir daži žāvētu mango izmantošanas veidi:
1. Uzkodas: izbaudiet žāvētus mango kā dabiski saldu uzkodu. Tā ir lieliska iespēja apmierināt saldummīļus veselīgāk.
2. Riekstu un žāvētu augļu maisījums: sajauciet žāvētus mango ar riekstiem, sēklām un citiem žāvētiem augļiem, lai izveidotu gardu maisījumu, kas ir ideāli piemērots ātrai uzkodai. Šī kombinācija ir ne tikai garšīga, bet arī enerģiska.
3. Jogurta parfē: izmantojiet žāvētus mango kā slāni jogurta parfē. Kārtojiet sasmalcinātus mango ar jogurtu, granolu un svaigiem augļiem gardām un barojošām brokastīm vai desertiem.
4. Ceptas preces: sagrieziet žāvētos mango mazākos gabaliņos un pievienojiet tos ceptiem izstrādājumiem, piemēram, smalkmaizītēm, cepumiem vai maizei. Žāvētu mango dabīgais saldums var uzlabot jūsu cepamo kārumu garšu.
5. Salāti: salātu receptēm pievienojiet žāvētus mango. Pēdējie lieliski sader ar zaļumiem, riekstiem un vinegreta mērcēm. Varat arī pievienot to vistas vai graudu salātiem, piešķirot tiem pikantumu.
6. Auzu pārslas: apkaisa nedaudz žāvētu mango uz rīta pārslu, lai ēdienam pievienotu vairāk salduma un tekstūras.
7. Smūtiji: sajauciet kaltētus mango smūtijos, lai iegūtu tropisku garšu. Apvienojiet ar citiem augļiem, jogurtu vai pienu pēc jūsu izvēles, lai pagatavotu ātru un atsvaidzinošu dzērienu.
Eksperimentējiet ar dažādām kombinācijām, lai atrastu savu iecienītāko veidu, kā izmantot šo garšīgo un daudzpusīgo žāvēto augli.
Organiski kaltēti banāni – viegla uzkoda ar maigu garšu. Šie banāni ir lieliski piemēroti brokastu putras, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu aromatizēšanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Maiga garša, viegla uzkoda. Lieliski piemērota brokastu putru, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu nogaršošanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Organiski kaltēti banāni – viegla uzkoda ar maigu garšu. Šie banāni ir lieliski piemēroti brokastu putras, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu aromatizēšanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Organiski kaltēti banāni – viegla uzkoda ar maigu garšu. Šie banāni ir lieliski piemēroti brokastu putras, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu aromatizēšanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Gardās un maigās Deglet Nour dateles var izmantot kā uzkodas vai saldinātāju dažādos dzērienos, krēmos, biskvītos, kūkās un citos saldajos ēdienos.
Organiski kaltēti mango ir garšīga un dabiska uzkoda, kas aizstāj saldumus!SVARĪGI! Šīs preces piegāde var ilgt līdz 5 darba dienām.
Organiski kaltēti dateles bez pievienotā cukura. Gardas, maigas dateles, kuras var izmantot kā uzkodu vai kā saldu sastāvdaļu dzērienos, krēmos, cepumos, kūkās un konfektēs. 100% pārstrādājams iepakojums.
Maiga garša, viegla uzkoda. Lieliski piemērota brokastu putru, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu nogaršošanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Maiga garša, viegla uzkoda. Lieliski piemērota brokastu putru, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu nogaršošanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Žāvētas plūmes ir populāra un ērta uzkoda, un tās bieži izmanto arī ēdiena gatavošanā vai cepšanā.
Garšīgas, mīkstas bioloģiskās vīģes, ko var izmantot kā uzkodu vai saldu sastāvdaļu dzērienos, konditorejas izstrādājumos, krēmos vai konfektēs.
Organiski kaltēti mango ir garšīga un dabiska uzkoda, kas aizstāj saldumus!
Organiski žāvēti ananāsu gabaliņi bez jebkādām piedevām!
Žāvētas aprikozes ir populāra un ērta uzkoda, un to bieži izmanto ēdiena gatavošanā un cepšanā. Tos var pievienot graudaugiem, salātiem, maisījumiem un dažādām receptēm, nodrošinot dabīga salduma un rododendru garšas uzliesmojumu.
Garšīgas, mīkstas bioloģiskās vīģes, ko var izmantot kā uzkodu vai saldu sastāvdaļu dzērienos, konditorejas izstrādājumos, krēmos vai konfektēs.
Žāvētas plūmes ir garšīga, veselīga un ļoti barojoša uzkoda ar daudz šķiedrvielu.
Organiskās mandeļu pārslas ir lielisks produkts, ko ēst jebkurā formā
Veselas, kaltētas zemenes, saldinātas ar ābolu sulas koncentrātu
Veselīgs un garšīgs našķis visai ģimenei