Krēmveida tekstūras putra ar kraukšķību kvinojas piegaršu.
Jums vajadzēs:
100 g auzu pārslu
50 g kvinojas
400 ml ūdens
350 ml mandeļu piena
Svaigi vai žāvēti augļi, rieksti, kanēlis pēc garšas.
Pagatavošana:
Uzvāriet ūdeni kopā ar 150 ml mandeļu piena. Tiklīdz uzvāras, pievienojiet kvinoju un auzu pārslas. 10-15 min. vāriet vidējā temperatūrā, pievienojiet atlikušo mandeļu pienu. Tiklīdz putra ir uzvārījusies, uzlieciet katliņam vāku un atstājiet uz dažām minūtēm. Pasniedziet ar iecienītajām ogām, riekstiem un citām sastāvdaļām.
Kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.
Indijas rieksti ir lieliska un barojoša uzkoda. Ēd vienu pašu, kā uzkodu, pievieno salātiem, desertiem. Indijas rieksti ir piemēroti pievienošanai sautējumiem, īpaši veģetāriem (gaļas vietā).
Tā ir ātri pagatavojama, viegla, ātri sagremojama labība, kas sniedz daudz enerģijas.
Organiskās rupjās auzu pārslas. Auzām ir viegla, maiga garša un tās sniedz sāta sajūtu. Lieliski piemērots putrām, sausām brokastīm, iesalam, plācenīšiem. Ir daudz šķiedrvielu. Zems cukura saturs.
Bez laktozes. Bez glutēna. Šim organiskajam auzu dzērienam ir maigs saldums. Lieliski piemērots parastā piena aizstāšanai.
Organiskās mandeles ir lieliska un barojoša uzkoda. Apstrādātus riekstus izmanto mandeļu miltu, mandeļu piena un mandeļu sviesta pagatavošanai.
Gardās un maigās Deglet Nour dateles var izmantot kā uzkodas vai saldinātāju dažādos dzērienos, krēmos, biskvītos, kūkās un citos saldajos ēdienos.
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Organiski kaltēti dateles bez pievienotā cukura. Gardas, maigas dateles, kuras var izmantot kā uzkodu vai kā saldu sastāvdaļu dzērienos, krēmos, cepumos, kūkās un konfektēs. 100% pārstrādājams iepakojums.
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties