Auzu un kvinojas putra

    Krēmveida tekstūras putra ar kraukšķību kvinojas piegaršu.

    Jums vajadzēs: 

    100 g auzu pārslu

    50 g kvinojas

    400 ml ūdens

    350 ml mandeļu piena

    Svaigi vai žāvēti augļi, rieksti, kanēlis pēc garšas.

    Pagatavošana:

    Uzvāriet ūdeni kopā ar 150 ml mandeļu piena. Tiklīdz uzvāras, pievienojiet kvinoju un auzu pārslas. 10-15 min. vāriet vidējā temperatūrā, pievienojiet atlikušo mandeļu pienu. Tiklīdz putra ir uzvārījusies, uzlieciet katliņam vāku un atstājiet uz dažām minūtēm. Pasniedziet ar iecienītajām ogām, riekstiem un citām sastāvdaļām.

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties