Žāvētas plūmes ir garšīga, veselīga un ļoti barojoša uzkoda, bagāta ar šķiedrvielām un bagātināta ar daudziem svarīgiem vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem. Kopā šīs uzturvielas veido dzīvībai svarīgu funkciju tīklu, kas atbalsta vispārējo veselību un imūnsistēmu. Dabiski saldām žāvētām plūmēm nav pievienots cukurs, ir tikai dabisks cukurs, tāpēc tās ir ātrs un vienkāršs veids, kā apmierināt jūsu saldo zobu. Šajās plūmēs ir arī daudz šķiedrvielu, kas ir lielisks daudzu uzturvielu avots, kas sniedz vērtīgu ieguldījumu veselīgā, sabalansētā uzturā. Īpaši tad, kad nav laika brokastīm, žāvētas plūmes ir ērta un veselīga izvēle.
Žāvētās plūmes saglabā daudzas uzturvielas, kas atrodamas svaigās plūmēs, piemēram, dzelzi, A vitamīnu, C vitamīnu, K vitamīnu un B6 vitamīna avotu.
Bioloģiskie augļi tiek audzēti un apstrādāti, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu augļus no kaitēkļiem un saglabātu tos pēc iespējas ilgāk, tie tiek pakļauti mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Svarīgi žāvētas plūmes uzglabāt vēsā, sausā vietā, lai tās nesabojātos.
Sastāvdaļas: Organiskās žāvētas plūmes. Bez ĢMO un bez pievienotā cukura (produkts satur dabiskos cukurus).
Iepakots vidē, kas var saturēt lipekļa, riekstu, sojas un sezama pēdas.
Uzturvērtība uz 100 g
Enerģētiskā vērtība | 1172 kJ/ 276 kcal |
Tauki | 0.00 g |
Ogļhidrāti | 66.00 g |
- ieskaitot cukuru | 38.0 g |
Olbaltumvielas | 2.00 g |
Sāļi | 0.08 g |
Žāvētas plūmes ir garšīga un barojoša uzkoda, ko var izmantot arī dažādos kulinārijas izstrādājumos. Šeit ir daži izplatīti žāvētu aprikožu lietojumi:
Uzkodas: izbaudiet žāvētas plūmes kā atsevišķu uzkodu. Tie ir dabiski saldi un bagāti ar šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Cepšana: sagrieziet žāvētas plūmes mazākos gabaliņos un pievienojiet savām iecienītākajām konditorejas izstrādājumiem, piemēram, cepumiem, smalkmaizītēm, kūkām vai maizei. Tie piešķirs jūsu cepumiem saldu garšu.
Ēdienu gatavošana: žāvētas plūmes var izmantot gan sāļos, gan saldos ēdienos. Tie ir lieliski piemēroti sautējumos un citos gaļas ēdienos, pievienojot maigu saldumu un sabalansētu garšu.
Salāti: sagrieziet žāvētas plūmes mazākos gabaliņos un pievienojiet saviem iecienītākajiem salātiem. Tie var pievienot jauku košļājamu tekstūru un saldumu, papildinot salātu kopējo garšu.
Čatnijs un kompoti: Sautējiet žāvētas plūmes ar nedaudz ūdens, cukura un garšvielām, lai iegūtu gardu čatniju vai kompotu, ko var izmantot kā gaļas piedevu vai pasniegt ar sieriem.
Pildījums: izmantojiet sagrieztas žāvētas plūmes kā pildījumu mājputnu, medījumu vai veģetāriem ēdieniem. Tie nodrošina perfektu saldu un pikantu kontrastu ar sāļām garšām.
Receptēs izmantojot žāvētas plūmes, ir svarīgi ņemt vērā to dabisko saldumu, tāpēc, iespējams, vēlēsities atbilstoši pielāgot cukura saturu ēdienā. Ņemiet vērā arī to, ka tajos ir daudz dabiskā cukura, tāpēc lietojiet to ar mēru, ja vērojat cukura uzņemšanu.
Maiga garša, viegla uzkoda. Lieliski piemērota brokastu putru, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu nogaršošanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Organiski kaltēti banāni – viegla uzkoda ar maigu garšu. Šie banāni ir lieliski piemēroti brokastu putras, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu aromatizēšanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Organiski kaltēti banāni – viegla uzkoda ar maigu garšu. Šie banāni ir lieliski piemēroti brokastu putras, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu aromatizēšanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Organiski kaltēti banāni – viegla uzkoda ar maigu garšu. Šie banāni ir lieliski piemēroti brokastu putras, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu aromatizēšanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Organiski kaltēti mango ir garšīga un dabiska uzkoda, kas aizstāj saldumus! SVARĪGI! Šīs preces piegāde var ilgt līdz 5 darba dienām.
Maiga garša, viegla uzkoda. Lieliski piemērota brokastu putru, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu nogaršošanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Maiga garša, viegla uzkoda. Lieliski piemērota brokastu putru, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu nogaršošanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Garšīgas, mīkstas bioloģiskās vīģes, ko var izmantot kā uzkodu vai saldu sastāvdaļu dzērienos, konditorejas izstrādājumos, krēmos vai konfektēs.
Organiski kaltēti mango ir garšīga un dabiska uzkoda, kas aizstāj saldumus!
Organiskās godži ogas tiek uzskatītas par superēdienu to labvēlīgo uzturvērtības īpašību dēļ. Tie ir bagāti ar minerālvielām un vitamīniem. Goji ogas parasti ēd vienas pašas kā barojošu uzkodu, un tās var pievienot arī sausajām brokastīm, jogurtam un biezpienam.
Organiskās godži ogas tiek uzskatītas par superēdienu to labvēlīgo uzturvērtības īpašību dēļ. Tie ir bagāti ar minerālvielām un vitamīniem. Goji ogas parasti ēd vienas pašas kā barojošu uzkodu, un tās var pievienot arī sausajām brokastīm, jogurtam un biezpienam.
Organiski žāvēti ananāsu gabaliņi bez jebkādām piedevām!
Žāvētas zīdkoka ogas var baudīt kā uzkodu, pievienot graudaugiem, jogurtam vai sajaukt, kā arī izmantot dažādās receptēs. Tie ir daudzpusīgs un barojošs papildinājums sabalansētam uzturam.
Žāvētas aprikozes ir populāra un ērta uzkoda, un to bieži izmanto ēdiena gatavošanā un cepšanā. Tos var pievienot graudaugiem, salātiem, maisījumiem un dažādām receptēm, nodrošinot dabīga salduma un rododendru garšas uzliesmojumu.
Organiskās Sultana rozīnes ir lieliski piemērotas kā uzkodas un kā garšas piedeva ceptiem izstrādājumiem, desertiem vai salātiem.
Garšīgas, mīkstas bioloģiskās vīģes, ko var izmantot kā uzkodu vai saldu sastāvdaļu dzērienos, konditorejas izstrādājumos, krēmos vai konfektēs.
Žāvētas plūmes ir garšīga, veselīga un ļoti barojoša uzkoda ar daudz šķiedrvielu.
Organiskās mandeļu pārslas ir lielisks produkts, ko ēst jebkurā formā
Organiskas sagrieztas dzērvenes, saldinātas ar niedru cukuru
Organiskās dumplain (inku) ogas ir eksotiski augļi, kas pazīstami arī kā zelta ogas.
Veselas, kaltētas zemenes, saldinātas ar ābolu sulas koncentrātu
Neaizvietojama uzkoda vai piedeva jogurtiem, putrām vai desertiem.