Ķimenes tiek izmantotas zupu, sautējumu un dzērienu aromatizēšanai.
Ājurvēdas garšaugu un garšvielu maisījums ar meduskrūmu, kanēli, anīsu un citām garšvielām radīs patīkamu noskaņojumu gada svinīgākajam laikam. Bez kofeīna.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Saulē kaltēti kokosrieksti. Audzēts un apstrādāts saskaņā ar stingriem bioloģiskās lauksaimniecības noteikumiem.
Organiskai auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir maiga garša ar maigu un tīru jauno kokosriekstu aromātu.
Organiskā rafinēta kokosriekstu eļļa bez smaržas ir ideāli piemērota ēdiena gatavošanai.
Ceilonas kanēlim ir maigāka un nedaudz saldāka garša salīdzinājumā ar parasto kanēli. Tas bieži tiek uzskatīts par augstāku kvalitāti, un daži dod priekšroku tā smalkākai garšai. Garšojiet dažādus ēdienus, maizes izstrādājumus, salātus un tēju ar Ceilonas kanēli.
Dabīga uzkoda no liofilizētām (liofilizētām) zemenēm un mango ir ātrs veids, kā remdēt izsalkumu, uzlādēt enerģiju un papildināt organismu ar barības vielām no ogām un augļiem.
Dabīga liofilizēta uzkoda ar kokosriekstu un kakao. Delikatese ar debešķīgu garšu, kas palīdzēs remdēt izsalkumu, uzlādēs enerģiju un piepildīs organismu ar barojošām augļu vielām.
Organiskā Tulsi tēja ar garšvielām Masala Chai. Tā ir aromātiska un bagātīgas garšas tēja.
Organiskā tēja ar Tulsi un ingveru. Šī tēja ir lieliski piemērota atpūtai pēc smagas darba dienas. Tējai ir labas īpašības, piemērota ikdienas dzeršanai. Arī saaukstēšanās un gripas laikā. Bez kofeīna.
Melnie pipari ir pasaulē populārākā un pazīstamākā garšviela, saukta arī par "garšvielu karali".
Fenheļa sēklām ir pievilcīga smarža, salda garša, kas atgādina anīsu vai lakricu.
Tai ir pikanta, izteiksmīga garša, tāpēc piemērota salātu, humusa pagatavošanai, uz sviestmaizēm vai dārzeņiem.