Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Sarkanās pupiņas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Šis sāls ir iegūts no Himalaju pakājes. Pilnīgi dabīgs, neapstrādāts un ķīmiski neapstrādāts.
Organiskie dzeltenie zirņi ir ārkārtīgi barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Spirulīnas pulveris ir bagāts ar olbaltumvielām, kalciju, dzelzi un magniju, kas ir šķiedrvielu avots.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Šie makaroni lieliski sader ar jūras veltēm un zivju ēdieniem.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Lieliski piemērots lietošanai saldos cepumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Konservēti sālsūdenī. Izmanto kā gaļas aizstājēju.
Bioloģiskie aunazirņi ir sātīgs pārtikas produkts. Satur daudz augu olbaltumvielu un šķiedrvielu. Piemērots pievienošanai sautējumiem, salātiem un zupām.
Makadāmijas rieksti - ir ar īpašu krēmīgu pēcgaršu, ir ārkārtīgi kraukšķīgi un ļoti garšīgi.