Organiskā uzpūstā prosa ir lieliski piemērota kā piedeva jogurtiem, salātiem, konditorejas izstrādājumiem un desertiem.
Bioherba piena dadža eļļa – dabisks veids, kā stiprināt aknas un uzlabot organisma pašsajūtu!
Organiskās mandeles ir lieliska un barojoša uzkoda. Apstrādātus riekstus izmanto mandeļu miltu, mandeļu piena un mandeļu sviesta pagatavošanai.
Baltās pupiņas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Piemērots desertu, kūku, kūku, dzērienu un citu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai.
Gremošanas tēja. Jūs varat dzert pirms un pēc ēšanas. Izgatavots, sablenderējot 3 veidu baziliku (tulsi) ar ingveru, kanēli, lakricu un piparmētru. Bez kofeīna.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
3 iepakojuma komplekts
Saulē kaltēti kokosrieksti. Audzēts un apstrādāts saskaņā ar stingriem bioloģiskās lauksaimniecības noteikumiem.
Pazīstams kā "saldās ķimenes". Tas izskatās pēc ķimenes sēklām, tikai nedaudz lielākas un atšķirīgas krāsas. Garša atgādina anīsu vai lakricu. Piemērots maizes, zivju un gaļas ēdienu, sautējumu aromatizēšanai. Piemērots dzeršanai kā tēja.
Amaranta sēklas ir labs olbaltumvielu, uztura šķiedrvielu un neaizvietojamo aminoskābju avots. Uzpūstas amaranta sēklas ir garšīgas ēst vienas, pievienotas sausajām brokastīm, desertiem, jogurtam vai salātiem, dārzeņu un pākšaugu ēdieniem.
Bioloģiskie aunazirņi ir sātīgs pārtikas produkts. Satur daudz augu olbaltumvielu un šķiedrvielu. Piemērots pievienošanai sautējumiem, salātiem un zupām.
Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts, un tam ir intensīva karameļu garša.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.