Spirulīnas pulveris ir bagāts ar olbaltumvielām, kalciju, dzelzi un magniju, kas ir šķiedrvielu avots.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Šie makaroni lieliski sader ar jūras veltēm un zivju ēdieniem.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Lieliski piemērots lietošanai saldos cepumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Perfektišķi līdzsvarots melno, balto, rozā un zaļo piparu aromāts.
Konservēti sālsūdenī. Izmanto kā gaļas aizstājēju.
Bioloģiskie aunazirņi ir sātīgs pārtikas produkts. Satur daudz augu olbaltumvielu un šķiedrvielu. Piemērots pievienošanai sautējumiem, salātiem un zupām.
Alce Nero organiskais dārzeņu buljons nesatur palmu eļļu un raugu. Garšīgs maisījums ērtai lietošanai. Lieliski piemērots buljonu, mērču pagatavošanai, pamatēdienu, dažādu rīsu ēdienu aromatizēšanai.
Tīrs pēc dabas. 100% organisks. Bez ĢMO.
Linsēklas ir mazas, brūnas vai zeltainas sēklas, kas iegūtas no linu auga. Pēdējos gados linsēklas ir kļuvušas ļoti populāras, pateicoties to labvēlīgajām īpašībām, ieguvumiem veselībai un daudzpusīgai izmantošanai ēdiena gatavošanā.
Žāvētas plūmes ir garšīga, veselīga un ļoti barojoša uzkoda ar daudz šķiedrvielu.
Augstā šķiedrvielu satura dēļ psyllium sēklas kļūst arvien populārākas.
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem baltās kukurūzas miltiem