Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Lieliska garša, atsvaidzinoša tēja. Izgatavots, sablenderējot 3 veidu baziliku (tulsi) un zaļo tēju. Ar kofeīnu.
Saulē kaltēti kokosrieksti. Audzēts un apstrādāts saskaņā ar stingriem bioloģiskās lauksaimniecības noteikumiem.
Organiskā tēja ar Tulsi un ingveru. Šī tēja ir lieliski piemērota atpūtai pēc smagas darba dienas. Tējai ir labas īpašības, piemērota ikdienas dzeršanai. Arī saaukstēšanās un gripas laikā. Bez kofeīna.
Miežu putraimi ir bagāti ar ogļhidrātiem un minerālvielām – magniju, fosforu, kāliju, kalciju. Izpētot to īpašības, zinātnieki atklāja, ka tajos ir gandrīz visas bioloģiski aktīvās, barojošās vielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Indijas rieksti ir lieliska un barojoša uzkoda. Ēd vienu pašu, kā uzkodu, pievieno salātiem, desertiem. Indijas rieksti ir piemēroti pievienošanai sautējumiem, īpaši veģetāriem (gaļas vietā).
Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.
Baltās pupiņas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Piemērots desertu, kūku, kūku, dzērienu un citu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai.
Meklējat dabisku garšvielu, kas piešķirtu siltumu un dziļumu jūsu ēdieniem? SUMA ekoloģiskie veseli muskešu rieksti ir augstas kvalitātes garšviela, kas iegūta no dabīgiem muskešu riekstiem, kas audzēti bez ķīmiskajiem mēslošanas līdzekļiem un pesticīdiem. Šī aromātiskā un siltā garšviela lieliski piemērota gan saldo desertu, gan karsto ēdienu pagatavošanai.
Organiskais vieglais agaves sīrups ir veselīgāka alternatīva cukuram. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Pazīstams kā "saldās ķimenes". Tas izskatās pēc ķimenes sēklām, tikai nedaudz lielākas un atšķirīgas krāsas. Garša atgādina anīsu vai lakricu. Piemērots maizes, zivju un gaļas ēdienu, sautējumu aromatizēšanai. Piemērots dzeršanai kā tēja.
Organiskās mandeles ir lieliska un barojoša uzkoda. Apstrādātus riekstus izmanto mandeļu miltu, mandeļu piena un mandeļu sviesta pagatavošanai.