Atklājiet dabīgu un aromātisku garšvielu ar ekoloģiskiem melnajiem pipariem. Šie 100% ekoloģiskie pipari nodrošina ne tikai lielisku garšu, bet arī veselības priekšrocības, kļūstot par neatņemamu daudzu ēdienu sastāvdaļu.
Atklājiet unikālu garšu ar ekoloģisko Himalaju sāli, bagātinātu ar īpašu garšaugu maisījumiem.
Atklājiet unikālos ekoloģiskos krāsainos piparus ar dzirnaviņām, kas bagātinās jūsu ēdienus ar dabisku un asu garšu.
Ekoloģiskā Himalaju sāls ar ķiplokiem ir unikāls garšvielu maisījums, kas sastāv no ekoloģiskas rozā un baltās Himalaju sāls un ķiplokiem.
Ekoloģiskā Himalaju sāls ar garšaugiem ir dabisks un unikāls garšvielu maisījums, kas bagātinās Jūsu ēdienus ne tikai ar garšu, bet arī ar aromātu.
Atklājiet dabisko saldumu bez vainas! KETO džems ar sausmedžu ogām - tas ir ekoloģisks, ar zemu glikēmisko indeksu ogu piedeva, kas izveidota īpaši tiem, kas rūpējas par sabalansētu uzturu, īpaši ievērojot ketogēno vai LOW IG diētu.
Atklājiet dabīgu saldumu bez sirdsapziņas pārmetumiem! Šis ekoloģiskais KETO aveņu ievārījums ir garšīgs, dabīgs augļu smēriņš, saldināts ar eritritolu – vienu no zemākā glikēmiskā indeksa saldinātājiem.
Vai meklējat veselīgāku salduma alternatīvu? Ekoloģiskais KETO zemeņu džems ir dabīgs, ar zemu glikēmisko indeksu, augļu pārsējs, kas izstrādāts pēc vecmodīgas receptes – it kā no vecmāmiņas virtuves! Ideāli piemērots tiem, kuri ievēro ketogēno vai LOW IG uztura principus.
Kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.
Bioloģiskās uzpūstās Bolīvijas baloža (kynva) sēklas ir garšīgi ēst atsevišķi, pievienotas sausajām brokastīm, desertiem, jogurtam vai salātiem.
Neaizvietojama uzkoda vai piedeva jogurtiem, putrām vai desertiem.
Herbals Trans Resveratrol kapsulas, kuru sastāvā ir 25% resveratrols, ir antioksidējošas īpašības.
Spirulīna ir zilzaļais aļģu veids, ko iegūst no saldūdens ezeriem. Tā ir bagāts olbaltumvielu avots, kas satur visas nepieciešamās aminorūgšas un minerālus.
Atklājiet dabisku un gardu saldumu – ekoloģisko brūkleņu ievārījumu no Dary Natury.