Zaļo zirņu makaroni satur daudz organismam vērtīgu mikro un makro elementu. 100 gramos produkta ir pat 22 grami olbaltumvielu un mazāk nekā 6 grami cukura. Tie tiek pasniegti arī populārajā un iecienītajā klūgu formā, un tiem ir skaista zaļa krāsa.
Zaļo zirņu makaroni kļūst arvien populārāki, cita starpā, pateicoties neparastajai krāsai un augstajam olbaltumvielu saturam. Šie makaroni lieliski izskatās uz šķīvja un lieliski sader ar tomātiem, svaigiem garšaugiem, mērcēm un gaļu. Pat vienkāršs ēdiens izskatīsies ļoti īpašs, ja to pagatavosiet, izmantojot šo neparasto produktu.
Zirņu makaronos ir liels augu olbaltumvielu daudzums. Olbaltumvielas ir īpaši svarīga ikdienas uztura sastāvdaļa, kas veicina muskuļu masas pieaugumu un palīdz uzturēt muskuļu masu un veselīgus kaulus.
Zaļie zirnīši ir bagāti ar šķiedrvielām, tiamīnu, dzelzi un folijskābi. Tiamīns palīdz uzturēt normālu psiholoģisko funkciju, sirds darbību un nervu sistēmas darbību. Dzelzs palīdz uzturēt spēcīgu imūnsistēmu. Šo makaronu iesakām iegādāties visiem cilvēkiem, kam patīk ēst veselīgi un rūpēties par pietiekamu šķiedrvielu un augu olbaltumvielu daudzumu.
Sastāvdaļu daudzums uz 100 g produkta pēc vārīšanas:
Dzelzs: 3,2 mg (23%*)
Folijskābe: 55 mg (28%*)
Fosfors: 154 mg (22%*)
Tiamīns (B1): 0,20 mg (18%)
Šķiedra: 4,6 g
Produkts tiek iepakots rūpnīcā, kas iepako arī produktus, kas satur lipekli un olas. Šī iemesla dēļ produkts var saturēt lipekli un olas.
Uzturvērtība uz 100 g
Enerģētiskā vērtība | 1459 kJ / 345 kcal |
Tauki | 1,8 g |
- no kā piesātinātās taukskābes | 0,5 g |
Ogļhidrāti | 55 g |
- no kuriem cukurs | 6,6 g |
Šķiedru materiāli | 9,0 g |
Olbaltumvielas | 22 g |
Sāļi | < 0.01 g |
Ražošana: 100 g. ielieciet makaronus 1 l. sālīts ūdens. Pirms pasniegšanas pagatavojiet makaronus 6 minūtes. Lai pagatavotu al dente, pagatavojiet 4 minūtes.
Šie tagliatelle tipa makaroni lieliski sader ar dažādām mērcēm.
Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.
Šie makaroni lieliski sader ar gaļas ēdieniem.
Makaroni ir izgatavoti no 100% sorgo miltiem.
Krāsainie makaroni apļa formā - kāpēc gan ne!
Organiskas, augstas kvalitātes salmu formas olu nūdeles.
Krāsaini makaroni dzīvnieku formā – kāpēc gan ne!
Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem baltās kukurūzas miltiem
Organiskas augstas kvalitātes olu nūdeles.
Krāsaini makaroni dzīvnieku formā – kāpēc gan ne!
Organiski augstas kvalitātes paipalu olu makaroni.
Šīs nūdeles ir lieliski piemērotas zupām, sautējumiem un kā garnīrs pie gaļas vai citiem ēdieniem.
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem kukurūzas miltiem
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem kukurūzas miltiem
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem kukurūzas miltiem
Makaroni ir izgatavoti no 100% aunazirņu miltiem.
Krāsaini makaroni transportlīdzekļu formā - kāpēc gan ne!
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem rīsu miltiem
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem rīsu miltiem
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem rīsu miltiem
Makaroni ir izgatavoti no 100% aunazirņiem.
Šīs pastas tiek presētas uz bronzas veidnēm ar raupju virsmu, kas nodrošina lielisku mērču saķeri.Lieliski piemērots pildījumam, pesto un vieglām mērcēm.
Šīs pastas tiek presētas uz bronzas veidnēm ar raupju virsmu, kas nodrošina lielisku mērču saķeri.Lieliski sader ar garnelēm, zivīm un citām jūras veltēm.
Krāsaini spirālveida makaroni – kāpēc gan ne!