Lieliski piemēroti biezputru, zupu un dažādu konditorejas izstrādājumu pagatavošanai.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.
Sarkanām lēcām ir maiga, viegla garša, tās lieliski piemērotas bērniem, veģetāriešiem un vegāniem, kā arī cilvēkiem, kam ir laktozes nepanesamība.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Tulkojumā no hindi valodas vārds "Basmati" nozīmē "aromātisks". Rīsiem piemīt viegla, patīkama smarža un tie ātri uzvārās. Šie rīsi ir lielisks ogļhidrātu avots.
Melnās pupiņas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Bezglutēna makaroni, kas izgatavoti no brūno rīsu miltiem.
Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.
Orgaanilised mungoad on üks valorutkumaid oaliike. Äärmiselt toitev, maitsev vegetables ja terraviljadega, suppide voi hautistega.
Miežu putraimi ir bagāti ar ogļhidrātiem un minerālvielām – magniju, fosforu, kāliju, kalciju. Izpētot to īpašības, zinātnieki atklāja, ka tajos ir gandrīz visas bioloģiski aktīvās, barojošās vielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam.
Organiskās sojas pupiņas ir lielisks augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Tā ir ātri pagatavojama, viegla, ātri sagremojama labība, kas sniedz daudz enerģijas.
Organiskajiem pilngraudu basmati rīsiem ir maiga riekstu garša un unikāls aromāts.