Bolīvijas balodis (kynva) ir labs olbaltumvielu avots, kas satur visas deviņas neaizvietojamās aminoskābes, padarot to par pilnvērtīgu olbaltumvielu avotu. Kynvo ir arī bagāts ar šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Japāņu pupiņas ir ļoti garšīgas! Tie ir bagāti ar augu olbaltumvielām, šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Sarkanās pupiņas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Šie makaroni lieliski sader ar gaļas ēdieniem.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Organiskie dzeltenie zirņi ir ārkārtīgi barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Šie makaroni lieliski sader ar jūras veltēm un zivju ēdieniem.
Organiskie zaļie zirnīši ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Bioloģiskie aunazirņi ir sātīgs pārtikas produkts. Satur daudz augu olbaltumvielu un šķiedrvielu. Piemērots pievienošanai sautējumiem, salātiem un zupām.
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem baltās kukurūzas miltiem
Šīs nūdeles ir lieliski piemērotas zupām, sautējumiem un kā garnīrs pie gaļas vai citiem ēdieniem.
Makaroni ir izgatavoti no 100% organiskiem kukurūzas miltiem