Organiskā uzpūstā prosa ir lieliski piemērota kā piedeva jogurtiem, salātiem, konditorejas izstrādājumiem un desertiem.
Bioloģiskie aunazirņi ir sātīgs pārtikas produkts. Satur daudz augu olbaltumvielu un šķiedrvielu. Piemērots pievienošanai sautējumiem, salātiem un zupām.
Baltās pupiņas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Organiskajiem pilngraudu basmati rīsiem ir maiga riekstu garša un unikāls aromāts.
Bulgurs ir ļoti piemērots dažādu ēdienu gatavošanai - zupām, salātiem, dažādiem sautējumiem, putrām, plovam, pat desertiem. Bulgur satur vairāk labvēlīgu uzturvielu nekā rīsi, kuskuss vai makaroni. Tie satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī folijskābi, B vitamīnu.
Sastāvdaļas: 100% organiski sarkano lēcu milti.
Organiskajiem termiski neapstrādātiem griķu putraimiem ir maiga un maiga garša. Pārsvarā to izmanto kā piedevu zupām, sautējumiem, pastētēm, kotletēm, maizes smērvielām.
Augstā šķiedrvielu satura dēļ psyllium sēklas kļūst arvien populārākas.
Amaranta sēklas ir labs olbaltumvielu, uztura šķiedrvielu un neaizvietojamo aminoskābju avots. Uzpūstas amaranta sēklas ir garšīgas ēst vienas, pievienotas sausajām brokastīm, desertiem, jogurtam vai salātiem, dārzeņu un pākšaugu ēdieniem.
Dzeltenās lēcas ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots.
Organiskās Mung pupiņas ir viens no vērtīgākajiem pupiņu veidiem. Īpaši barojošs, garšīgs ar dārzeņiem un graudaugiem, zupām vai sautējumiem.
Šie makaroni lieliski sader ar jūras veltēm un zivju ēdieniem.
Bioloģiskās bezglutēna auzu pārslas. Auzām ir viegla, maiga garša un tās sniedz sāta sajūtu. Lieliski piemērots putrām, sausām brokastīm, iesalam, plācenīšiem. Ir daudz šķiedrvielu. Zems cukura saturs.
Šīs nūdeles ir lieliski piemērotas zupām, sautējumiem un kā garnīrs pie gaļas vai citiem ēdieniem.