Uztura bagātinātājs skaistiem matiem, ādai un nagiem. Gumijas formā.Bez cukura, ar saldinātājiem. Piemērots vegāniem.
Kvinoja ir ļoti barojoša un bieži tiek slavēta par ieguvumiem veselībai. Tas ir labs olbaltumvielu avots, kas satur visas deviņas neaizvietojamās aminoskābes, padarot to par pilnvērtīgu olbaltumvielu avotu. Kvinoja ir arī bagāta ar šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Sarkanās pupiņas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots.
Organiskie dzeltenie zirņi ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Griķi satur daudz šķiedrvielu, antioksidantus un visas neaizstājamās aminoskābes, kas ir ārkārtīgi noderīgas cilvēka organismam. Organiski grauzdētus griķu putraimus parasti izmanto kā vakariņu sastāvdaļu kopā ar dārzeņiem vai gulašiem un kā piedevu zupām, sautējumiem un pastētēm.
Sasmalcinātas auzas ir garšīga un barojoša piedeva ēdienreizēm. Tas ir izgatavots no lobītiem un šķeltiem auzu graudiem.
Organiski sasmalcināti kukurūzas putraimi, iegūti no kukurūzas graudiem. No tiem gatavo slaveno itāļu polentu, kas var būt arī salda, piem. brokastīs ar žāvētiem augļiem, un sāļie - ar galvenajiem ēdieniem.
ORIVEGO® tropisko mandeļu riekstu krēms, kurā iemīlēsies jau no pirmās karotes. Izgatavots no augstākās kvalitātes mandelēm, kas sajauktas ar kokosriekstu un agaves sīrupu, lai iegūtu garšu, ko vēl neesat pieredzējis! Tikai dabīgi produkti piešķir tai īpašu garšu un atklāj visas tās labākās īpašības!
ORIVEGO® šis unikālais sniega baltais kokosriekstu krēms ir īsts tropu kārums! Tam var būt divas konsistences - uzglabājot ledusskapī - tas ir ciets, un +30 C temperatūrā kļūst mīksts. Mūsu padoms – pirms lietošanas to var iemērkt metāla traukā ar karstu ūdeni un paturēt apmēram 20 minūtes.