Ekoloģiskās sojas un adzuki pupiņu spageti – bagātīgs olbaltumvielu avots bez glutēna
Specifiska garša un smarža. Lieto nelielos daudzumos, jo īpaši spēcīga smarža. Tas ēdieniem piešķir pikantu garšu un bieži aizstāj sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērots pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Dabisks uzkodu variants bez pievienotā cukura – piemērots ģimenei, sportam un ikdienas enerģijas uzlādēm! Dabisks uzkodu variants bez pievienotā cukura – piemērots ģimenei, sportam un ikdienas enerģijas uzlādēm!
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Organiskais pilngraudu kuskuss ir izgatavots no pilngraudu mannas miltiem. Gatavojot tas pārvēršas pūkainā konsistencē, ar maigu garšu un lieliski der salātiem, piedevām vai putrām.
Organiska rafinēta kokosriekstu eļļa AMRITA bez smaržas.
Tulkojumā no hindi valodas vārds "Basmati" nozīmē "aromātisks". Rīsiem piemīt viegla, patīkama smarža un tie ātri uzvārās. Šie rīsi ir lielisks ogļhidrātu avots.
Makaroni ir izgatavoti no 100% aunazirņiem.
Pateicoties īpašajām uztura īpašībām, hlorellu izmanto, lai papildinātu uzturu ar olbaltumvielām un vitamīniem, kā arī lai attīrītu organismu.
Izgatavots no svaigiem kokosriekstiem. Piemērots ceptu un desertu pagatavošanai, mērču un zupu biezināšanai. Ir daudz šķiedrvielu. Piemērots vegāniem. Papildus pievienotajam cukuram produkts satur dabiskos cukurus. Bez krāsvielām un konservantiem.
Svaigs kokosriekstu aromāts un maiga, salda garša. Krēmveida tekstūra. Lieliski piemērota desertu, dažādu konditorejas izstrādājumu, dzērienu degustēšanai. Piemērots vegāniem.
Organiskās melnā sezama sēklas ar miziņu lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un dekorēšanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Žāvētas aprikozes ir populāra un ērta uzkoda, un to bieži izmanto ēdiena gatavošanā un cepšanā. Tos var pievienot graudaugiem, salātiem, maisījumiem un dažādām receptēm, nodrošinot dabīga salduma un rododendru garšas uzliesmojumu.
Bioloģiskās bezglutēna auzu pārslas. Auzām ir viegla, maiga garša un tās sniedz sāta sajūtu. Lieliski piemērots putrām, sausām brokastīm, iesalam, plācenīšiem. Ir daudz šķiedrvielu. Zems cukura saturs.
Griķi satur daudz šķiedrvielu, antioksidantus un visas neaizstājamās aminoskābes, kas ir ārkārtīgi noderīgas cilvēka organismam. Organiski grauzdētus griķu putraimus parasti izmanto kā vakariņu sastāvdaļu kopā ar dārzeņiem vai gulašiem un kā piedevu zupām, sautējumiem un pastētēm.
Kurkuma ir galvenā sastāvdaļa daudzos tradicionālajos ēdienos, īpaši Indijas virtuvē, un to izmanto arī tējas, lattes un citu dzērienu aromatizēšanai. Maigi asa un rūgta garšviela, kas ēdieniem piešķir dzeltenīgu nokrāsu.