Jums vajadzēs:
200 g mīksta sviesta
Pusglāze brūnā cukura
1 ola
Pusglāze miltu
2 glāzes auzu pārslu
Pustējkarote cepamā pulvera
Pustējkarote sāls
Sagatavošana:
Sakuļiet sviestu līdz tas kļūst irdens. Pievienojiet brūno cukuru un sakuļiet. Pievienojiet olu un kuliet līdz viendabīgai masai. Citā traukā sajauciet atlikušos sausos produktus. Sajauciet miltu maisījumu ar sakulto sviestu.Ar mitrām rokām paņemiet mīklas gabaliņu un veidojiet apaļas bumbiņas. Novietojiet tās cepešpannā, kas izklāta ar cepamo papīru, atstājot atstarpes. Cepiet uzkarsētā krāsnī 180 ° C temperatūrā apmēram 15-18 minūtes, līdz cepumi kļūst skaisti zeltaini. Neņemiet karstus cepumus no cepešpannas , ļaujiet lai pastāv, sacietē.
Lai labi garšo!
Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties