Kraukšķīgi auzu pārslu cepumi

    Jums vajadzēs: 

    200 g mīksta sviesta
    Pusglāze brūnā cukura
    1 ola
    Pusglāze miltu
    2 glāzes auzu pārslu
    Pustējkarote cepamā pulvera
    Pustējkarote sāls

    Sagatavošana:

    Sakuļiet sviestu līdz tas kļūst irdens. Pievienojiet brūno cukuru un sakuļiet. Pievienojiet olu un kuliet līdz viendabīgai masai. Citā traukā sajauciet atlikušos sausos produktus. Sajauciet miltu maisījumu ar sakulto sviestu.Ar mitrām rokām paņemiet mīklas gabaliņu  un veidojiet apaļas bumbiņas. Novietojiet tās cepešpannā, kas izklāta ar cepamo papīru, atstājot atstarpes. Cepiet uzkarsētā krāsnī 180 ° C temperatūrā apmēram 15-18 minūtes, līdz cepumi kļūst skaisti zeltaini. Neņemiet karstus cepumus no cepešpannas , ļaujiet lai pastāv, sacietē.

    Lai labi garšo!

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties