200 g stambių avižinių dribsnių
50 g migdolų
50 g anakardžių
50 g kokoso drožlių
50 g moliūgo sėklų
50 g bananų
50 g sviesto
30 g sezamo sėklų
2 valg. š medaus
3 valg. š rudojo cukraus
1 arbat. š. cinamono
Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, kokoso drožles, migdolus, anakardžius moliūgų ir sezamų sėklas.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite medų ir cukrų, įpilkite 2 šaukštus vandens ir sumaišykite.Ištirpus cukrui, įberkite cinamono.
Gautą mišinį supilkite ant avižinių dribsnių mišinio ir gerai išmaišykite.
Gautą mišinį 20-30 min. kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C. Jei mišinys skrunda per greitai, sumažinkite temperatūrą.
Iškepus palikite atvėsti. Atvėsus apsibarstykite bananais. Laikykite sandariame inde.
Valgykite su pienu ar jogurtu. Galite pagardinti šviežiais vaisiais.
Skanaus!
Tas ir tīrs sviests, lieliski piemērots lietošanai kulinārijā, piemēram, cepšanā (uzglabāt ļoti augstā temperatūrā). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Indijas rieksti ir lieliska un barojoša uzkoda. Ēd vienu pašu, kā uzkodu, pievieno salātiem, desertiem. Indijas rieksti ir piemēroti pievienošanai sautējumiem, īpaši veģetāriem (gaļas vietā).
Organiskās rupjās auzu pārslas. Auzām ir viegla, maiga garša un tās sniedz sāta sajūtu. Lieliski piemērots putrām, sausām brokastīm, iesalam, plācenīšiem. Ir daudz šķiedrvielu. Zems cukura saturs.
Organiskās sezama sēklas bez sēnalām ir lieliski piemērotas dažādu ēdienu aromatizēšanai un barojošu uzkodu pagatavošanai. Satur daudz šķiedrvielu un ir olbaltumvielu avots.
Organiskās mandeles ir lieliska un barojoša uzkoda. Apstrādātus riekstus izmanto mandeļu miltu, mandeļu piena un mandeļu sviesta pagatavošanai.
Ceilonas kanēli var izmantot dažādu ēdienu, konditorejas izstrādājumu, salātu un tējas aromatizēšanai.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties