Kausētais sviests „Ghi“ tiek iegūts, sildot sviestu zemā temperatūrā, līdz viss ūdens iztvaiko, atdalās no taukiem un rezultātā tiek iegūts sviests zeltainā krāsā. Tam raksturīga salda, maiga riekstu garša. Tas pagatavotajam ēdienam piešķirt unikālu garšu un aromātu.
Labā garša nav vienīgā šīs sviesta priekšrocība. Augstā temperatūrā tas nesasalst un nezaudē savu garšu, jo ūdens (vārīšanās temperatūrā 100°C) tā sagatavošanas laikā iztvaiko un olbaltumvielas (sadegot 125°C temperatūrā) atdalās. Kausēts sviests lieliski der cepšanai, sautēšanai, sacepumiem un fritēšanai. Uzlabojiet putras garšu un piešķiriet tai spīdumu. Piešķiriet zupai vai jebkurai mērcei dzeltenu nokrāsu, uzlabojot uzturvērtību kvalitātes īpašības. Piemērots zīdaiņiem un bērniem.
Ajūrvēda jau sen ir pazīstama kā „Ghi“ kvalitātes uzlabotājs.
Ražotājs: AMRITA - UAB EKO PIRK.Sastāvdaļas: sviesta tauki 99.8%, ūdens 0.2%.
Uzturvērtība 100 g
↵
Enerģijas vērtība | 3693 kJ/ 898 kcal |
Fat | 99.8 g |
- Of which saturated | 65 g |
Protein | <0.1 g |
Carbohydrates | <0.1 g |
Sāls | <0.1 g |
Izmantojiet cepšanai un grauzdēšanai eļļas vietā. Lietojiet arī kā garšvielas putrām, zupām, sautējumiem.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, ideāli cepšanai piemēroti cepšanai piemēroti tauki (saglabā ļoti augstu temperatūru). Lieliski piemērots arī putru, zupu un sautējumu garšošanai.
Tas ir tīrs sviests, ideāli cepšanai piemēroti cepšanai piemēroti tauki (saglabā ļoti augstu temperatūru). Lieliski piemērots arī putru, zupu un sautējumu garšošanai. Bez laktozes.
Augstākās kvalitātes kausēts GHEE sviests